Món Esport
“Messi em va destrossar mentalment”
  • CA

La llegenda del futbol italià Alessandro Nesta ha concedit una entrevista a Calciatori Brutti de la qual han transcendit especialment unes declaracions sobre Leo Messi. L’exdefensa del Milan ha recordat un enfrontament contra el Barça de l’any 2013, en el qual l’argentí va superar-lo reiteradament.

“Va marxar deu vegades de mi en deu minuts. Això em va deprimir. Jo havia de lluitar contra ell amb 37 anys”, ha explicat. Nesta ha anat més enllà i ha explicat un moment més concret de l’anècdota: “Al minut deu li vaig etzibar una puntada i vaig caure esgotat. Podia veure les estrelles. El que em va destrossar mentalment és que quan vaig obrir els ulls el vaig veure davant oferint-me la mà per ajudar-me a aixecar”.

El partit que recorda Nesta és el Barça-Milan del 2013 de tornada dels vuitens de final de la Champions. Els italians havien aconseguit un gran 2-0 a l’anada, però la remuntada dels blaugranes al Camp Nou va ser incontestable. Van aconseguir un més que suficient 4-0, amb un doblet de Messi i gols de David Villa i Jordi Alba. L’argentí va anotar el primer al minut 5, cosa que explica el record de Nesta.

Amb pas ferm a la Copa Amèrica

Pel que fa a l’última hora de Messi, el capità de la selecció argentina ha tornat a liderar el seu equip a la victòria a la Copa Amèrica. Els albicelestes s’han classificat matemàticament per als quarts de final amb una victòria per la mínima contra el Paraguai (1-0), amb una diana del Papu Gómez als primers compassos del partit. Messi ha igualat Javier Mascherano com a futbolista amb més partits a la selecció argentina.



Més notícies
Samuel Eto'o, en arxiu | Europa Press
Eto’o es desfà en elogis cap a Messi, Guardiola i Laporta
Notícia: Eto’o es desfà en elogis cap a Messi, Guardiola i Laporta
Comparteix
També ha demanat el fitxatge de Sergio Ramos pel Barça
Laporta, a l'Assemblea de Compromissaris | FC Barcelona
Laporta demana l’amnistia dels presos polítics i el retorn dels exiliats
Notícia: Laporta demana l’amnistia dels presos polítics i el retorn dels exiliats
Comparteix
Ha enviat un missatge emotiu i ha celebrat l'indult com a mesura alternativa: "Benvingut sigui"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa