Món Esport
Victòria efectiva del Barça a Eibar (0-3)
  • CA

Es reforça el lideratge. Un cop superada l’aturada internacional, les culers han afrontat aquest matí el primer dels quatre partits pendents de recuperar. Les de Lluís Cortés tenen per davant un “Tourmalet” de cinc partits en quinze dies, i el primer assalt s’ha saldat de la millor manera: tres punts al sac i sense gaires complicacions ni molt desgast afegit.

Les basques, acabades de pujar a la categoria reina, i revelació d’aquesta temporada, han plantejat un partit molt defensiu. Només un xut des de la frontal de Melanie ha pogut trencar la defensa de l’Eibar (0-1). Les de Lluís Cortés, com sempre centrades en el control de la possessió, han fet de les seves intentant ampliar l’avantatge. Així i tot, s’ha arribat al descans amb un resultat de 0 a 1 que no reflectia la realitat del matx.

Conscients que el marcador no donava pas cap mena de serenor, les blaugrana han revolucionat el joc a la segona part. El 0-2 ha estat obra de Mariona, que també ha fet d’assistent en el definitiu 0-3 de Jennifer Hermoso, pocs minuts abans del final. Amb aquest resultat les blaugrana sumen 17 victòries en 17 partits a la Lliga Iberdrola, es mantenen líders indiscutibles de la categoria, i esperen plasmar el bon moment de l’equip la setmana vinent -dimecres 3 de març- a l’anada dels vuitens de la Champions davant el Fortuna Hjørring. Que segueixi tot igual!



Més notícies
Carles Tusquets, president de la comissió gestora del Barça | FC Barcelona
El Barça lluita perquè els socis puguin canviar de comarca per votar
Notícia: El Barça lluita perquè els socis puguin canviar de comarca per votar
Comparteix
Segons el Procicat, els socis que no visquin a la comarca on hi ha una seu de votació, no podran desplaçar-se per votar el 7 de març
Nick Calathes, jugador del FCB | Europa Press
El Barça ensopega amb l’ASVEL (69-76)
Notícia: El Barça ensopega amb l’ASVEL (69-76)
Comparteix
Els francesos han estat físicament superiors als blaugrana i s'emporten una victòria del Palau

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa