Víctor Font posa data al retorn dels socis al Camp Nou

El candidat a la presidència del Barça assegura tenir un pla per fer-ho possible

Víctor Font, líder de Sí al futur, candidatura a la presidència del Barça, ha convocat una roda de premsa per actualizar la situació electoral quan queda poc més d’una setmana pels comicis. Una de les novetats més destacades és que ha presentat el seu pla per reintroduir públic al Camp Nou, tot i la situació actual de pandèmia.

“El nostre objectiu és que el dia 4 d’abril ja hi puguin haver socis al Camp Nou”, ha sentenciat Font. D’aquesta manera, els partits de Lliga contra Valladolid, Getafe, Granada, Atlètic de Madrid i Celta podrien comptar amb presència d’aficionats a la graderia. Concretament, Font parla d’un “25% d’assistència, és a a dir, 25.000 afeccionats”. Ha destacat que el seu pla compta amb l’aprovació del CSD i el Procicat.

Com no podia ser d’una altra manera, Font també s’ha referit a la presència d’Albert Benaiges a la presentació del projecte esportiu de Joan Laporta. El candidat de Granollers no s’ha reservat cap bala i ha atacat l’expresident: “Que s’hagi pressionat Benaiges no ens sembla bé. Ahir ens va trucar molt preocupat. Ell té la necessitat d’estar en actiu i treballar”.

En aquest sentit, Font ha seguit amb el seu discurs de “projecte” i ha assegurat que Laporta “improvisa”. “L’emperador va despullat, però com que va ser un president que ho va fer bé, ningú no s’atreveix a dir-ho. No té ni pla de govern ni de viabilitat. A nosaltres ens ha recriminat que estiguem treballant tant”, ha afirmat.

Més informació

Nou comentari