Món Esport
Víctor Font posa data al retorn dels socis al Camp Nou
  • CA

Víctor Font, líder de Sí al futur, candidatura a la presidència del Barça, ha convocat una roda de premsa per actualizar la situació electoral quan queda poc més d’una setmana pels comicis. Una de les novetats més destacades és que ha presentat el seu pla per reintroduir públic al Camp Nou, tot i la situació actual de pandèmia.

“El nostre objectiu és que el dia 4 d’abril ja hi puguin haver socis al Camp Nou”, ha sentenciat Font. D’aquesta manera, els partits de Lliga contra Valladolid, Getafe, Granada, Atlètic de Madrid i Celta podrien comptar amb presència d’aficionats a la graderia. Concretament, Font parla d’un “25% d’assistència, és a a dir, 25.000 afeccionats”. Ha destacat que el seu pla compta amb l’aprovació del CSD i el Procicat.

Com no podia ser d’una altra manera, Font també s’ha referit a la presència d’Albert Benaiges a la presentació del projecte esportiu de Joan Laporta. El candidat de Granollers no s’ha reservat cap bala i ha atacat l’expresident: “Que s’hagi pressionat Benaiges no ens sembla bé. Ahir ens va trucar molt preocupat. Ell té la necessitat d’estar en actiu i treballar”.

En aquest sentit, Font ha seguit amb el seu discurs de “projecte” i ha assegurat que Laporta “improvisa”. “L’emperador va despullat, però com que va ser un president que ho va fer bé, ningú no s’atreveix a dir-ho. No té ni pla de govern ni de viabilitat. A nosaltres ens ha recriminat que estiguem treballant tant”, ha afirmat.



Més notícies
Joan Laporta i Víctor Font, candidats a les eleccions del Barça | El Món
Laporta s’assegura Benaiges i Font esclata
Notícia: Laporta s’assegura Benaiges i Font esclata
Comparteix
La presentació del projecte esportiu de Laporta ha aixecat polseguera
L'escut del Barça, dibuixat per Víctor Font | Captura de pantalla
Víctor Font dibuixa l’escut del Barça i el resultat és surrealista
Notícia: Víctor Font dibuixa l’escut del Barça i el resultat és surrealista
Comparteix
El candidat de 'Sí al futur' s'ha oblidat de la senyera i la creu de Sant Jordi

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa