Una primera part per cremar-ho tot

Els blaugrana han guanyat 3-0, però els primers 45 minuts no han tingut perdó

Primers 45 minuts de partit: el Barça, segurament, ha jugat la pitjor primera part de la temporada. Pot ser el context, la derrota amb el Sevilla, PSG i l’empat amb el Cadis ajuden a tenir aquesta sensació. Però la realitat és que l’equip no ha tingut cap mena de discurs, cap mena d’intenció i, el pitjor de tot, ni una gota de sang.

Per alguns moments, fins i tot, l’equip semblava un calc del Barça de Setién. Agost 2020. Calfreds. Fins i tot, l’Elx ha tingut una ocasió claríssima per obrir la llauna, posar el 0 a 1 al marcador i enviar les aspiracions dels blaugrana de guanyar la Lliga a la paperera, no de la història, sinó del futur.

Així i tot, Koeman no és Setién. El caràcter i el respecte que l’holandès té a dins del vestidor ha fet el seu efecte. L’equip ha sortit amb una actitud totalment diferent del descans, i al cap de pocs minuts de la represa, un Messi fins aleshores desconegut ha marcat el primer gol dels blaugrana. Després el segon i Alba ha sentenciat el matx. Un partit menys.

En definitiva, l’equip segueix sense il·lusionar, i val a dir que tampoc s’espera gran cosa d’un partit contra l’Elx, però s’esperava algo més d’un Barça que ja no té res a perdre. Koeman manté l’equip viu, però a l’UCI, i aquí ja no es demana cap títol, sinó bon joc, ganes i minuts pels joves.

Més informació

Nou comentari