Món Esport
Una primera part per cremar-ho tot
  • CA

Primers 45 minuts de partit: el Barça, segurament, ha jugat la pitjor primera part de la temporada. Pot ser el context, la derrota amb el Sevilla, PSG i l’empat amb el Cadis ajuden a tenir aquesta sensació. Però la realitat és que l’equip no ha tingut cap mena de discurs, cap mena d’intenció i, el pitjor de tot, ni una gota de sang.

Per alguns moments, fins i tot, l’equip semblava un calc del Barça de Setién. Agost 2020. Calfreds. Fins i tot, l’Elx ha tingut una ocasió claríssima per obrir la llauna, posar el 0 a 1 al marcador i enviar les aspiracions dels blaugrana de guanyar la Lliga a la paperera, no de la història, sinó del futur.

Així i tot, Koeman no és Setién. El caràcter i el respecte que l’holandès té a dins del vestidor ha fet el seu efecte. L’equip ha sortit amb una actitud totalment diferent del descans, i al cap de pocs minuts de la represa, un Messi fins aleshores desconegut ha marcat el primer gol dels blaugrana. Després el segon i Alba ha sentenciat el matx. Un partit menys.

En definitiva, l’equip segueix sense il·lusionar, i val a dir que tampoc s’espera gran cosa d’un partit contra l’Elx, però s’esperava algo més d’un Barça que ja no té res a perdre. Koeman manté l’equip viu, però a l’UCI, i aquí ja no es demana cap títol, sinó bon joc, ganes i minuts pels joves.



Més notícies
Leo Messi, davanter del Barça | FC Barcelona
Una escletxa per a l’esperança (3-0)
Notícia: Una escletxa per a l’esperança (3-0)
Comparteix
El Barça ha guanyat l'Elx al Camp Nou amb un gran partit de Messi
Jordi Finestres
Les eleccions al Barça
Notícia: Les eleccions al Barça
Comparteix
L'article d'opinió de Jordi Finestres al Món Esport

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa