Món Esport
Umtiti i Pjanic, amb carta de llibertat
  • CA

Després de fer oficial la cessió de Trincao al Wolverhampton, Mundo Deportivo informa que el Barça hauria donat la carta de llibertat a Umtiti i Pjanic. Koeman no compta amb ells per fer la temporada vinent i el club els hauria ensenyat la porta de sortida. El rendiment del francès, molt bo durant la primera temporada, va caure en picat després de la seva lesió. Pel que fa al bosnià, no ha estat al nivell esperat i ha tingut un rol molt secundari.

La directiva de Laporta necessita fer espai a la plantilla i, sobretot, alliberar massa salarial. La situació econòmica del club és molt delicada, i s’ha establert una política de trobar sortida als jugadors escollits de la manera que sigui possible. Ja Matheus Fernandes va veure com rescindien el seu contracte, i ara són Pjanic i Umtiti els que quedaran lliures si accepten la carta, cosa que, segons Marca, el bosnià no ha fet.

Les fitxes de tots dos jugadors són bastant altes i el club necessitava alliberar-les. El central francès havia rendit molt bé durant les primeres temporades, però acaba sortint per la porta de darrere després que el seu nivell baixés molt i tingués un paper testimonial en la seva última etapa al Camp Nou. Pel que fa al migcampista bosnià, no s’ha acabat d’adaptar al club i no ha tingut el rol que esperava. El Barça segueix amb l’operació sortida després dels comiats de Konrad, Matheus Fernandes, Todibo, Trincao i molt probablement Junior Firpo en els pròxims dies.



Més notícies
Trincao, durant un partit amb el Barça | FC Barcelona
Trincao, cedit al Wolverhampton
Notícia: Trincao, cedit al Wolverhampton
Comparteix
El club anglès té una opció de compra i es farà càrrec de la seva fitxa
Todibo abandona el Barça | Europa Press
El Barça ven Todibo al Niça
Notícia: El Barça ven Todibo al Niça
Comparteix
El club francès ha exercit l'opció de compra

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa