Umtiti i Pjanic, amb carta de llibertat

El club accelera l'operació sortida

Després de fer oficial la cessió de Trincao al Wolverhampton, Mundo Deportivo informa que el Barça hauria donat la carta de llibertat a Umtiti i Pjanic. Koeman no compta amb ells per fer la temporada vinent i el club els hauria ensenyat la porta de sortida. El rendiment del francès, molt bo durant la primera temporada, va caure en picat després de la seva lesió. Pel que fa al bosnià, no ha estat al nivell esperat i ha tingut un rol molt secundari.

La directiva de Laporta necessita fer espai a la plantilla i, sobretot, alliberar massa salarial. La situació econòmica del club és molt delicada, i s’ha establert una política de trobar sortida als jugadors escollits de la manera que sigui possible. Ja Matheus Fernandes va veure com rescindien el seu contracte, i ara són Pjanic i Umtiti els que quedaran lliures si accepten la carta, cosa que, segons Marca, el bosnià no ha fet.

Les fitxes de tots dos jugadors són bastant altes i el club necessitava alliberar-les. El central francès havia rendit molt bé durant les primeres temporades, però acaba sortint per la porta de darrere després que el seu nivell baixés molt i tingués un paper testimonial en la seva última etapa al Camp Nou. Pel que fa al migcampista bosnià, no s’ha acabat d’adaptar al club i no ha tingut el rol que esperava. El Barça segueix amb l’operació sortida després dels comiats de Konrad, Matheus Fernandes, Todibo, Trincao i molt probablement Junior Firpo en els pròxims dies.

Més informació

Nou comentari