Món Esport
Trincao, cedit al Wolverhampton
  • CA

El Barça ha fet oficial al seu compte de twitter la cessió de Trincao al Wolverhampton per una temporada. El club anglès es farà càrrec de la fitxa del jugador, cosa que permetrà al Barça alliberar part de l’elevada massa salarial que té. El davanter portugués va arribar al Barça com a una jove promesa, però no ha pogut explotar i no ha entrat en els plans de Koeman. El Wolverhampton ha aconseguit una cessió amb opció de compra no obligatòria.

Trincao va arribar a Barcelona procedent de l’Sporting de Braga pel preu de 31 milions d’euros, fitxat per la junta de Bartomeu al mateix temps que Matheus Fernandes. Ja va ser una compra discutida d’entrada, però la projecció del futbolista deixava espai per a la il·lusió. De tota manera, el rendiment del portuguès no ha estat l’esperat, no s’ha fet un lloc en la rotació de l’equip i sempre ha actuat de darrer suplent. A principis d’any encara entrava en els últims minuts, però la seva participació ha anat de més a menys i al Barça havia acabat condemnat a l’ostracisme.

Com Matheus Fernandes, que va arribar en la mateixa època que el portuguès, el seu rendiment ha estat molt decebedor. Trincao no ha acabat amb el contracte rescindit com el brasiler, però sembla difícil que després de la cessió pugui triomfar al Camp Nou. Trincao marxa després de 43 partits amb el Barça, en els que ha marcat tres gols, ha repartit dues assistències i ha guanyat una Copa.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: Espectador a juliol 04, 2021 | 12:09
    Espectador juliol 04, 2021 | 12:09
    El primer que havien de fer fora es Koeman,un entrenador de segon nivell, com ha demostrat al llarg de la seva irrelevant carrera d'entrenador.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa