El Barça ven Todibo al Niça

El club francès ha exercit l'opció de compra

El Barça ha fet oficial la venda de Jean-Clair Todibo al Niça. El central francès hi ha jugat cedit aquesta última temporada, on ha tingut un protagonisme que al conjunt blaugrana mai va poder aconseguir. El Niça ha fet efectiva l’opció de compra que tenia, i el Barça ingressarà 8,5 milions d’euros, més set en variables. A més, el club català s’assegura un percentatge no especificat d’una possible futura venda.

D’aquesta manera, la directiva de Laporta dona el tret d’arrencada a l’operació sortida. El Barça té molts jugadors en plantilla i, tenint en compte la delicada situació econòmica del club, necessita alliberar massa salarial. La marxa de Todibo és el primer pas per assolir aquest objectiu. El francès és el primer a abandonar l’equip blaugrana en aquest mercat d’estiu, però no serà l’últim.

Todibo mai va poder gaudir de gaires oportunitats durant la seva etapa al Barça. En el seu palmarès hi consta la lliga de 2019, però la seva presència en aquell títol va ser testimonial, ja que només va jugar dos partits. Des del 2020, Todibo va enllaçar tres cessions al Benfica, Schalke i Niça. Aquesta última és on més ha acabat de quadrar, i el club francès ha acabat decidint quedar-se’l en propietat.

Més informació

Nou comentari