Món Esport
Depay accelera l’operació sortida
  • CA

El Barça està d’enhorabona pel recentment anunciat fitxatge de Memphis Depay. L’estrella neerlandesa ha signat per dues temporades amb el club culer, i ajudarà a reforçar la línia d’atac. Una posició on, malgrat que pugui semblar a vegades que Messi està sol, el conjunt blaugrana acumula molts efectius. Amb les incorporacions de Depay i Agüero, són nou els futbolistes ofensius que té l’equip. Sembla difícil que Koeman encari la temporada amb tants efectius, ja que per força hi haurà sortides si es vol evitar una situació insostenible.

Leo Messi és el principal referent a davant. La seva renovació encara no està confirmada, però Laporta espera tancar-la aviat i, si ho aconsegueix, la titularitat del millor jugador del món serà intocable. Seria estrany que Depay, una petició expressa de Koeman, passés gaires minuts a la banqueta. El neerlandès tindrà minuts i apunta a ser la parella de l’argentí com a referència ofensiva. El tercer en discòrdia podria ser Agüero, l’altre fitxatge atacant de la temporada. A més, Ansu Fati evoluciona bé de la seva lesió i s’espera la seva reaparició la temporada vinent. Si torna al mateix nivell que va marxar, el jove de la cantera blaugrana té minuts assegurats.

Sortides obligades

Aquest escenari deixaria molt poc protagonisme per a Griezmann i Dembélé. La parella de francesos del Barça ha estat molt discutida per diverses raons, un per falta d’efectivitat i l’altre per constants lesions. És possible que, davant l’embús que hi ha a la línia ofensiva, la directiva busqui la sortida d’un dels dos a canvi d’una bona suma de diners que ajudi a afrontar la difícil situació econòmica del club. El Barça podria buscar un intercanvi per tal de reforçar altres posicions que també ho necessiten.

Després, el Barça també té entre les seves files a Trincao, Coutinho i Braithwaite. El danès va afirmar categoricament que venia al club a triomfar, i que s’hi quedaria durant moltes temporades. De tota manera, el seu rendiment no ha estat del tot convinçent i el club podria bsucar-li una sortida. Coutinho ha estat molt criticat per l’afició blaugrana, i tenint en compte que el Barça necessita alliberar massa salarial, el brasiler té números de sortir de l’equip. Trincao no ha demostrat res aquesta temporada, amb un rol molt secundari als plans de Koeman.

L’arribada de Depay ofereix una bona alternativa ofensiva, amb gols, tècnica i potència atacant. Koeman ha aconseguit el jugador que volia, però la plantilla necessita ara una reestructuració. Nou jugadors per a només tres posicions són masses, sobretot tenint en ment la situació econòmica del club. De tota manera, a hores d’ara el més important pel que fa a l’atac blaugrana és assegurar-se la continuitat de Messi.



Més notícies
Depay, oficial | FC Barcelona
El Barça fa oficial el fitxatge de Memphis Depay
Notícia: El Barça fa oficial el fitxatge de Memphis Depay
Comparteix
El davanter neerlandès signa amb el Barça després de mesos de rumors
Lluís Cortés durant la Copa de la Reina | Europa Press
Vicky Losada i Lluís Cortés frenen la crisi institucional
Notícia: Vicky Losada i Lluís Cortés frenen la crisi institucional
Comparteix
La plantilla i el cos tècnic han rebaixat la tensió després del plantejament de la destitució de l'entrenador

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa