Món Esport
Vicky Losada i Lluís Cortés frenen la crisi institucional
  • CA

Després que es fes públic que la plantilla del Barça femení hauria demanat la dimissió de Lluís Cortès, el mateix tècnic de Balaguer i la capitana Vicky Losada han valorat públicament la crisi generada. El club ha publicat un missatge institucional a les xarxes, amb unes declaracions per rebaixar la tensió després que ahir esclatés una gran polèmica a causa de la petició de la plantilla. Malgrat la gran temporada als terrenys de joc, aconseguint un triplet històric, la relació entre l’entrenador i les jugadores feia mesos que s’havia refredat.

Lluís Cortés ha assegurat que es normal que apareguin conflictes dins un equip “amb tanta exigència competitiva i càrrega emocional”. De fet, el tècnic ha afirmat que aquest és un tema que “fa temps que s’està treballant” i ha recordat que “s’ha de resoldre a nivell intern”. El seu to durant el discurs denotava haver rebut el missatge i ganes de solucionar aquest problema per tal de seguir guanyant. Cortés ha acabat dient que “és important escoltar totes les parts” i que, per tant, s’ha de tenir en compte l’opinió de les jugadores.

Vicky Losada ha parlat en representació de tota la plantilla. La capitana blaugrana ha assegurat que la plantilla “sempre ha respectat les jerarquies”. Ha recordat també que qualsevol persona que treballa a l’elit sap que “la tensió emocional és molt dura”. Losada ha afirmat que l’equip està concentrat en tancar satisfactòriament l’última setmana de la temporada per tal de seguir fent que l’aficionat gaudeixi de l’equip. Amb aquestes declaracions del cos tècnic i de la plantilla s’ha rebaixat la tensió generada ahir



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa