Món Esport
El Barça fa oficial el fitxatge de Memphis Depay
  • CA

Memphis Depay ja és oficialment nou jugador del FC Barcelona. Després de molts mesos de rumors, el club ha anunciat a les xarxes la incorporació del davanter neerlandès a les files blaugranes. Fins ara, Depay jugava a l’Olympique de Lió i era una de les peticions expresses de Ronald Koeman per a reforçar la plantilla. Amb el seu fitxatge, els culers segueixen reforçant la línia ofensiva després del fitxatge d’Agüero.

El davanter signa amb el Barça per dues temporades, fins el 2023. Depay va començar a destacar amb el PSV Eindhoven, a les ordres de Philip Cocu, exblaugrana. El Manchester United es va interessar pel jove talent neerlandès i va aconseguir el seu fitxatge. De tota manera, el davanter no va acabar de quadrar a Anglaterra, on va fer una temporada i mitja discreta abans de marxar a Lió.

Amb el club francès, Depay va tornar a brillar i el seu talent va tornar a enlluernar Europa. Gràcies als seus gols i la seva tècnica els grans clubs europeus es van interessar pels seus serveis. El Barça ha estat el que l’ha buscat més i ha aconseguit un fitxatge que duia mesos buscant tancar. El seu compatriota Ronald Koeman és el principal valedor de la figura de Depay, que també coincidirà amb el seu company de selecció Frenkie de Jong.

D’aquesta manera, Laporta segueix reforçant amb grans figures la plantilla del Barça. Després d’una temporada on no es van complir els objectius, la directiva blaugrana treballa des del primer dia de mercat amb l’objectiu de fer més fort l’equip. Depay és el tercer fitxatge d’aquesta temporada, després del ‘Kun’ Agüero i Eric Garcia.

La línia d’atac segueix creixent amb la intenció de reunir grans jugadors al voltant de l’estrella de l’equip, Leo Messi. Agüero i Depay l’acompanyaran a davant, formant un trident amb molt potencial golejador. De fet, el Barça acumula ara mateix molts efectius en la faceta ofensiva, i és possible que durant l’estiu es produeixin sortides per remeiar-ho i alleugerir la massa salarial. Si Depay i Agüero es fan amb el lloc de titulars, Dembélé i Griezmann podrien passar a tenir un rol molt secundari a l’equip.



Més notícies
Memphis Depay, amb la selecció neerlandesa | Europa Press
Depay confirma, a mitges, el seu fitxatge pel Barça
Notícia: Depay confirma, a mitges, el seu fitxatge pel Barça
Comparteix
"Vull jugar per a Ronald Koeman", ha sentenciat el davanter neerlandès
Agüero, amb la samarreta del Barça | FC Barcelona
El Kun Agüero, primer fitxatge del nou Barça de Laporta
Notícia: El Kun Agüero, primer fitxatge del nou Barça de Laporta
Comparteix
El club ha fet oficial l'arribada del davanter argentí

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ja aprèn català en Memphis Depay ? a juny 19, 2021 | 21:45
    Ja aprèn català en Memphis Depay ? juny 19, 2021 | 21:45
    Ja està aprenent català en Memphis Depay ? En Laporta el podria apuntar a un curs d'estiu del Consorci per a la Normalització Lingüística i així evitaria que el Barça tingués un inadaptat més

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa