Món Esport
Depay confirma, a mitges, el seu fitxatge pel Barça
  • CA

El futbolista neerlandès Memphis Depay és a l’òrbita blaugrana des que Ronald Koeman va arribar a la banqueta del Barça l’estiu passat. En aquella ocasió no va poder fitxar perquè l’Olympique de Lió demanava un preu alt per ell i el club culer no tenia diners, de la mateixa manera que succeeix al dia d’avui. Tanmateix, la situació ha canviat perquè Depay acaba contracte i això fa que la seva arribada al Barça es pugui produir de forma gratuïta. És per això que el club ha iniciat els tràmits per incorporar-lo i aquests es troben molt avançats.

No obstant això, durant els darrers dies s’han complicat lleugerament les coses. Alguns mitjans italians han apuntat a un gran interès de la Juventus de Torí per ell, i el club transalpí pot oferir molts més diners al davanter neerlandès que no pas el Barça. És per això que quan a la roda de premsa de la seva selecció, durant l’Eurocopa, li han preguntat per aquest assumpte, la resposta de Depay ha estat molt interessant.

“Tot el món sap que fa un temps que estic vinculat al Barça i vull jugar per a Ronald Koeman. Espereu i després arribaran les notícies. Tothom sap que hi ha converses i crec que aviat tindrem notícies al respecte. Hem d’esperar, però diria que en breu podrem saber alguna cosa definitiva”, ha explicat Depay. D’aquesta manera, el seu fitxatge pel Barça es converteix en quelcom pràcticament imminent. Malgrat que altres clubs li han ofert més diners, el factor Ronald Koeman, qui va ser tècnic seu a la selecció, és clau per a l’arribada del neerlandès.



Més notícies
Messi, durant un partit contra l'Atlètic | Europa Press
La Lliga 2021-2022 ja té data d’inici
Notícia: La Lliga 2021-2022 ja té data d’inici
Comparteix
La competició domèstica començarà el cap de setmana del 14 d'agost
La copa de la Champions League | UEFA
La UEFA inscriu el Barça i el Madrid a la pròxima Champions
Notícia: La UEFA inscriu el Barça i el Madrid a la pròxima Champions
Comparteix
Ceferin no ha pogut castigar els clubs que continuen vius en el projecte de la Superlliga

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa