Món Esport
La Lliga 2021-2022 ja té data d’inici
  • CA

La Lliga de la temporada 2021-2022 ja té data d’inici i començarà en un cap de setmana més habitual que aquest darrer curs. L’entitat presidida per Javier Tebas i l’Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) han pactat que el dissabte 14 d’agost sigui el primer dia de la nova Lliga, segons han avançat diversos mitjans. A més a més, també s’ha conegut que la final de Copa serà el 23 d’abril, diada de Sant Jordi.

Cal tenir en compte que, a causa de l’ajornament d’algunes jornades de Lliga i de la Champions el curs passat, la competició domèstica no va poder començar fins a mitjan setembre. A més a més, el Barça o l’Atlètic de Madrid, equips que havien arribat a quarts de final de la Lliga de Campions, encara van iniciar la temporada més tard. Aquest any, malgrat que hi hagi Eurocopa, Copa Amèrica i Jocs Olímpics, la Lliga començarà a mitjan agost, com era habitual en cursos normals, sense coronavirus.

Finalment, també cal destacar que el dia 31 de desembre es jugaran tres partits, tots ells amb equips que juguin a prop de casa, és a dir, derbis, perquè els futbolistes puguin ser amb les seves famílies a la nit. Sí que hi ha encara algunes incògnites, com quins equips s’enfrontaran entre ells en les primeres jornades, ja que el calendari encara no està sortejat, o si hi podrà haver un aforament significatiu als estadis.



Més notícies
La copa de la Champions League | UEFA
La UEFA inscriu el Barça i el Madrid a la pròxima Champions
Notícia: La UEFA inscriu el Barça i el Madrid a la pròxima Champions
Comparteix
Ceferin no ha pogut castigar els clubs que continuen vius en el projecte de la Superlliga
Joan Laporta, amb Ansu, Riqui, Graham Hansen i Torrejón | @JoanLaportaFCB
El Barça presenta la nova equipació en un acte catalanista i barcelonista al Camp Nou
Notícia: El Barça presenta la nova equipació en un acte catalanista i barcelonista al Camp Nou
Comparteix
La samarreta està inspirada en l'escut del club, la Senyera i la creu de Sant Jordi

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa