Món Esport
Umtiti i Pjanic haurien rebutjat la carta de llibertat
  • CA

Aquest matí, Mundo Deportivo ha anunciat que el Barça ha ofert la carta de llibertat a Umtiti i Pjanic, que després d’una temporada decebedora no entren en els plans de Koeman. Amb aquesta decisió, el club esperava desprendre’s de les seves altes fitxes, però la història sembla encara lluny d’acabar-se. Segons el diari Marca, tots dos jugadors haurien rebutjat l’oferta, amb la intenció de complir el seu contracte amb l’entitat blaugrana.

El Barça necessita amb urgència alliberar massa salarial per poder oferir-li un contracte a Messi que compleixi amb la norma del fair play financer. Per aquesta raó, l’operació sortida s’ha accelerat i el club ha buscat la sortida per a aquells jugadors que no tenen un rol important dins la plantilla. Pjanic i Umtiti eren dins aquest grup, però tindrien la voluntat de no acceptar-la i continuar vinculats a l’equip.

Tots dos tenen fitxes molt altes que no poden assumir la resta d’equips. Sempre segons el diari madrileny, Umtiti estaria preparant la resposta al club amb un clar missatge, complir el seu contracte. El central francès vol una nova oportunitat per demostrar que pot tornar a ser el jugador que va enlluernar el Camp Nou. També Pjanic hauria declinat l’oferta del club, decidit a continuar a les ordres de Koeman. Aquest és el primer capítol d’una història que sembla anar per llarg. El Barça no compta amb ells, però els jugadors no estan disposats a sortir-ne.



Més notícies
Umtiti s'entrena amb el filial del Barça | FC Barcelona
Umtiti i Pjanic, amb carta de llibertat
Notícia: Umtiti i Pjanic, amb carta de llibertat
Comparteix
El club accelera l'operació sortida
José Mourinho, en arxiu
Mourinho es penedeix del seu incident amb Tito Vilanova
Notícia: Mourinho es penedeix del seu incident amb Tito Vilanova
Comparteix
L'exentrenador del Madrid li va posar el dit a l'ull al llavors segon de Guardiola

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa