Món Esport
Tres capitans del Barça estarien negociant una rebaixa salarial
  • CA

El temps corre en contra del Barça en les hores prèvies al començament de la Lliga. L’equip blaugrana segueix sense haver inscrit en la Lliga als tres fitxatges que ha fet aquest mercat, Èric García, Memphis i Agüero. Per tant, cap dels tres jugadors podria disputar la primera jornada de la competició el pròxim diumenge a les 20:00 contra la Reial Societat. Emerson Royal és l’únic futbolista que ha arribat durant l’estiu que el club ha pogut inscriure, ja que regressa després d’una cessió i no es tracta d’un traspàs. Val a dir que Agüero no jugarà encara que fos inscrit perquè està lesionat.

L’entitat culer ha excedit el límit salarial establert per la Lliga i, per tant, no pot inscriure més jugadors. Per tal de desbloquejar aquesta situació, el Barça necessita vendre futbolistes o que els membres de l’equip acceptin una rebaixa salarial. Els tres primers capitans del Barça estarien disposats a reduir el seu sou pel bé del club segons Mundo Deportivo. Es tracta de Sergio Busquets, Gerard Piqué i Jordi Alba.

Tots tres jugadors són dels millor pagats de la plantilla i estarien en negociacions amb el club per tal d’ajudar que es pugui dur a terme la inscripció dels tres fitxatges. El mateix Mundo Deportivo assegura que la proposta del Barça no ha acabat de convèncer Busquets. El migcampista ja ha vist com se li reduïa la seva fitxa un 12% l’any passat quan l’equip va pactar amb la directiva una rebaixa salarial durant la pandèmia. A més, el futbolista de Badia del Vallès també ha acceptat alguns retards de pagament per part del club. Per tant, es mostraria reticent a una nova rebaixa a hores d’ara.

El mateix mitjà afirma que Piqué està disposat a acceptar un ajornament de pagament per part del club o una rebaixa salarial perquè entén totalment la situació del Barça. Queda per veure quina és la postura de Jordi Alba envers aquesta situació i si hi ha algun altre membre de la plantilla disposat a seguir l’exemple dels capitans.



Més notícies
Javier Tebas, en arxiu | Europa Press
L’acord entre la Lliga i CVC s’aprova sense la participació de Barça i Madrid
Notícia: L’acord entre la Lliga i CVC s’aprova sense la participació de Barça i Madrid
Comparteix
Els ingressos per la venda dels drets audiovisuals de Barça i Madrid seguiran sent els mateixos
Els quatre nous capitans del Barça es fotografien amb el braçalet | FC Barcelona
El Barça escull els capitans que reemplaçaran a Leo Messi
Notícia: El Barça escull els capitans que reemplaçaran a Leo Messi
Comparteix
Busquets, Piqué, Jordi Alba i Sergi Roberto seran els quatre capitans

Comentaris

  1. Icona del comentari de: ton c. a agost 13, 2021 | 12:19
    ton c. agost 13, 2021 | 12:19
    prou de Messi, ss´ha acabat el seu cicle, ah, és un pesetero com tots els altres, i sino perque va signar trett xize contractes en etze aho feu la mar de be El Mónnys;?. que volía mes diners i ara igual, te la ó bon vxicot, pebent.memória molt curta aque r

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa