Món Esport
Thomas Heurtel ja té nou equip
  • CA

Thomas Heurtel, exjugador del Barça de Sarunas Jasikevicius, ja ha trobat un nou equip on poder finalitzar la temporada. Es tracta de l’ASVEL francès, de Lió, un equip modest a nivell europeu, però dels més potents de França. El base no podrà disputar l’Eurolliga perquè ja havia estat inscrit amb el Barça, però ajudarà el conjunt gal a les competicions domèstiques.

Cal recordar que Heurtel va protagonitzar un dels serials més importants de la temporada del bàsquet blaugrana. El base francès va enganyar el club i va dir que volia desvincular-se per signar per un equip turc, quan realment estava negociant amb el Reial Madrid. Quan el Barça ho va descobrir, va impedir que pugés a l’avió de l’equip a la tornada d’un desplaçament i totes dues parts van ser criticades.

S’espera que Heurtel es desvinculi de l’ASVEL quan acabi la temporada i que, aleshores, s’incorpori a un equip molt més potent, tenint en compte la seva gran qualitat. Aquest equip, que de ben segur serà dels millors de l’Eurolliga, podria ser el Reial Madrid, si continuen avançant en les seves negociacions.



Més notícies
Pau Gasol, amb Juan Carlos Navarro | FC Barcelona
Les estadístiques de Pau Gasol amb el Barça
Notícia: Les estadístiques de Pau Gasol amb el Barça
Comparteix
Les xifres del pivot català entre el 1998 i el 2001
Pau Gasol, durant la seva primera etapa al Barça | FC Barcelona
Pau Gasol torna al Barça
Notícia: Pau Gasol torna al Barça
Comparteix
El jugador de Sant Boi de Llobregat fitxa fins a final de temporada

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa