Thomas Heurtel ja té nou equip

El base francès signa per l'ASVEL francès

Thomas Heurtel, exjugador del Barça de Sarunas Jasikevicius, ja ha trobat un nou equip on poder finalitzar la temporada. Es tracta de l’ASVEL francès, de Lió, un equip modest a nivell europeu, però dels més potents de França. El base no podrà disputar l’Eurolliga perquè ja havia estat inscrit amb el Barça, però ajudarà el conjunt gal a les competicions domèstiques.

Cal recordar que Heurtel va protagonitzar un dels serials més importants de la temporada del bàsquet blaugrana. El base francès va enganyar el club i va dir que volia desvincular-se per signar per un equip turc, quan realment estava negociant amb el Reial Madrid. Quan el Barça ho va descobrir, va impedir que pugés a l’avió de l’equip a la tornada d’un desplaçament i totes dues parts van ser criticades.

S’espera que Heurtel es desvinculi de l’ASVEL quan acabi la temporada i que, aleshores, s’incorpori a un equip molt més potent, tenint en compte la seva gran qualitat. Aquest equip, que de ben segur serà dels millors de l’Eurolliga, podria ser el Reial Madrid, si continuen avançant en les seves negociacions.

Més informació

Nou comentari