Tebas es reafirma com a obstacle per renovar Messi

El 'fair play' financer impedeix que el Barça li ofereixi un contracte a l'argentí

El president de la Lliga, Javier Tebas, ha insistit que no hi haurà concessions en l’aspecte del fair play financer. Fa uns dies ja es va anunciar que aquest era l’últim escull per una renovació que totes dues parts volen. El club es va reunir amb Tebas per mirar de relaxar el límit salarial del Barça, però el dirigent de la màxima competició del futbol espanyol va ser del tot inflexible.

Amb la situació actual, el club blaugrana no pot oferir-li un contracte a l’estrella argentina que encaixi amb la normativa del fair play. És per això que la directiva treballa en l’operació sortida, en la que ja ha aconseguit les vendes de Todibo i Konrad, la cessió de Trincao i la recessió del contracte de Matheus Fernandes. L’alliberació de massa salarial és l’única opció que tindrà el Barça per tancar la renovació de Messi, ja que Tebas no farà cap mena de concessió.

Mateu Alemany es va reunir amb el president de la Lliga a Madrid per tal d’explorar possibles solucions. De tota manera, Tebas ha assegurat en diverses ocasions que no flexibilitzarà la situació del Barça més que la dels altres equips de la competició. La renovació de Messi s’allarga més de l’esperat per la directiva, però Laporta confia a retenir l’argentí fent espai a la plantilla per encaixar el contracte amb el fair play financer.

Més informació

Comentaris

  Aquí teniu un exemple perfecte del que es un FACHA ECSPANYORDO!!! Juliol 4, 2021 2:53 pm
  I no soc seguidor futbolístic! Estan a tot arreu on es pugui fer mal a Catalunya...
   Soci del FCB XX54 Juliol 5, 2021 12:47 pm
   Estem parlant del Barça, no de Catalunya , carallot !!!
   Doctor Strangelove Juliol 5, 2021 12:56 pm
   Tu no ets idiota, ets lo següent, borrego més que borrego! Doc.
  JordiT Juliol 5, 2021 12:04 pm
  El fair play es una normativa de la UEFA, si no se cumple por parte de la liga hay riesgo de sanciones que indirectamente afectan a los clubs. Lo que esta haciendo el barça va contra la dignidad de los trabajadores y futbolistas del club. Despedimos, cedemos, traspasamos, vendemos a otros jugadores para mantener a un mercenario de 34 años sus dos últimos años de vida futbolistica. Si fuera Florentino no temblaria el pulso para tirarlo a la calle si pide mucho dinero.
   Borinot Juliol 5, 2021 3:35 pm
   Que es pot esperar d'un feixista i del real madrit
  La Guineu sense Carasseta Juliol 5, 2021 2:59 pm
  Amb els mateixos jugadors la temporada pasada no incomplia?, I la putada que li van fer al Leganés amb Braitwaith, que no va poder fitxar ningú.
  Gaf Juliol 5, 2021 4:06 pm
  Cuan no poden guanyar al cam o guanyen els franquistes asquerosos

Nou comentari