Món Esport
El Barça anuncia el tercer rival de la pretemporada
  • CA

El Barça ha anunciat el tercer rival de la pretemporada del primer equip masculí de futbol. Es tracta de l’Stuttgart alemany i l’enfrontament tindrà lloc el pròxim dissabte 31 de juliol en terres teutones. De fet, el conjunt dirigit per Ronald Koeman realitzarà una estada de sis dies a Baden-Württemberg i fins i tot podria haver-hi algun partit més contra algun altre equip alemany.

Cal recordar que el duel contra l’Stuttgart arribarà després de dos primers partits de pretemporada contra equips del país. El primer d’ells serà el Gimnàstic de Tarragona, el dia 21 de juliol, i el segon el Girona, el dia 24 de juliol. Ambdós enfrontaments es duran a terme a l’Estadi Johan Cruyff.

Koeman disposarà de pocs efectius de cara a aquests compromisos. Molts dels futbolistes del primer equip encara són de vacances i fins i tot algun d’ells serà als Jocs Olímpics, com és el cas de Pedri, Mingueza o Eric García. Leo Messi, per exemple, tampoc no farà la pretemporada amb el grup i s’espera que s’incorpori als seus companys a principis d’agost, si tot el cas del seu contracte s’acaba resolent de forma favorable.



Més notícies
Martin Braithwaite, jugador del Barça | Europa Press
Braithwaite ja hauria accedit a acceptar un traspàs
Notícia: Braithwaite ja hauria accedit a acceptar un traspàs
Comparteix
El futbolista danès podria marxar a la Premier League durant la setmana vinent, segons l'Sport
Lenglet, jugador del Barça | Europa Press
Lenglet podria marxar del Barça
Notícia: Lenglet podria marxar del Barça
Comparteix
L'Everton de Rafa Benítez s'hauria interessat en el seu fitxatge

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa