Món Esport
Braithwaite ja hauria accedit a acceptar un traspàs
  • CA

El davanter danès del Barça, Martin Braithwaite, és un dels futbolistes que és a la rampa de sortida des de l’inici del mercat d’estiu. El club ha volgut esperar a la celebració de l’Eurocopa per veure si Dinamarca feia un bon paper i es podia revaloritzar i així ha estat. Semifinalista de la competició, Braithwaite ha despertat l’interès de diversos equips de la Premier League, els quals haurien fet bones ofertes al Barça.

El problema principal era que el davanter danès no volia marxar del club blaugrana, ja que el seu contracte, amb 30 anys, és molt suculent i a més a més té vigència fins al 2024. Tanmateix, segons explica el diari Sport, el Barça hauria estat capaç finalment de desencallar les negociacions i la intenció de l’entitat culer seria anunciar el seu adéu durant la setmana vinent.

Sempre segons l’Sport, Braithwaite marxaria per uns 15 milions d’euros, cosa que supera en sis milions el seu valor de mercat i demostra que l’Eurocopa l’ha revaloritzat. El seu club de destí seria algun equip de mitja taula de la Premier League, lloc molt més adequat per a ell que no el Barça, on tots els altres davanters passen per davant seu. El West Ham, el Norwich City o el Brighton podrien ser els seus destins.

Cal recordar que Braithwaite va arribar el Barça durant el mercat d’hivern de la temporada 2019-2020 per substituir Luis Suárez durant la seva lesió. En cada partit que ha jugat ha demostrat les seves ganes d’ajudar l’equip i el seu esforç, però no ha pogut destacar mai. En aquesta temporada i mitja ha disputat 53 duels, la gran majoria d’ells com a suplent, ha marcat vuit gols i ha repartit quatre assistències.



Més notícies
Lenglet, jugador del Barça | Europa Press
Lenglet podria marxar del Barça
Notícia: Lenglet podria marxar del Barça
Comparteix
L'Everton de Rafa Benítez s'hauria interessat en el seu fitxatge
Leo Messi, davanter del Barça | FC Barcelona
La renovació de Messi, imminent
Notícia: La renovació de Messi, imminent
Comparteix
L'anunci s'hauria de fer abans del cap de setmana, segons 'L'Esportiu'

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa