Món Esport
La renovació de Messi, imminent
  • CA
agraph -->

El Futbol Club Barcelona i Leo Messi ja s’haurien posat d’acord definitivament en el full de ruta renovar l’astre argentí. Segons informa L’Esportiu, l’anunci s’hauria de fer durant aquesta mateixa setmana, però el capità blaugrana no tornaria a Catalunya fins a principis d’agost. Tot just ha acabat la Copa Amèrica i està de vacances. Això sí, al Barça no hi ha dubtes que Messi serà al primer partit de Lliga contra la Reial Societat el dia 15 d’agost. D’altra banda, cal tenir en compte que el diari Sport dona una altra data, que seria durant aquest mateix mes de juliol, però no tan imminent.

Sempre segons L’Esportiu, l’argentí renovaria per cinc temporades acceptant una rebaixa salarial molt important per poder encaixar en les exigències de la Lliga. Malgrat que això no asseguraria que Messi acabés com a futbolista al Camp Nou, si acabés marxant als Estats Units ho faria com a ambaixador del Barça i continua cobrant com a blaugrana. Aquesta és la fórmula que hauria acabat agradant a les dues parts. De fet, tècnicament Messi no seria renovat, sinó que el club l’hauria de tornar a fitxar, ja que ara mateix és un agent lliure.

La nova clàusula de rescissió de Messi seria de 600 milions d’euros, una xifra que no seria del tot impossible d’assolir per algun club estat com el Manchester City o el PSG, però que per un futbolista de 34 anys ja seria molt difícil de donar-se. Cal destacar que, segons l’Esportiu, aquest nou contracte no implica que marxi del Barça després de dos anys com s’havia comentat, però sí que es contempla aquesta opció, que seria la més probable.

Sigui com sigui, el club ha de continuar el procés de reducció de la massa salarial, ja que aquesta és una petició de Javier Tebas i LaLiga per poder inscriure Messi. Això es farà a través de la rebaixa de sous de les vaques sagrades, com són Sergio Busquets, Jordi Alba, Sergi Roberto o Gerard Piqué -aquest últim ja ho hauria acceptat-, la venda o cessió de jugadors que no compten per a Ronald Koeman, com Miralem Pjanic, Samuel Umtiti o Philippe Coutinho, i la cerca d’alguna sortida més dolorosa, però necessària, com podria ser la d’Antoine Griezmann.



Més notícies
Saúl i Griezmann, en arxiu | Europa Press
El Barça, molt a prop d’intercanviar Griezmann per un suplent de l’Atlètic
Notícia: El Barça, molt a prop d’intercanviar Griezmann per un suplent de l’Atlètic
Comparteix
Segons informa Mundo Deportivo, el francès marxaria a canvi de Saúl Ñíguez
Piqué i Casillas, en arxiu | EFE
Brutal troleig de Piqué a Casillas arran dels àudios de Florentino
Notícia: Brutal troleig de Piqué a Casillas arran dels àudios de Florentino
Comparteix
El central del Barça ha aprofitat l'avinentesa per riure's de l'exporter del Madrid

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Can Barça ple d'inadaptats a juliol 14, 2021 | 18:09
    Can Barça ple d'inadaptats juliol 14, 2021 | 18:09
    El contracte de renovació hauria d'incloure una clàusula per la qual el senyor Messi es compromet a aprendre la llengua del país on viu tant bé des de fa una colla d'anys. És una vergonya que el Barça que diuen que és més que un club sigui un cau d'inadaptats incapaços de comunicar-se en la llengua del país amb els seguidors. Haurien d'aprofitar l'estiu per matricular-se en un curs de llengua catalana del Consorci per a la Normalització Lingüística.
  2. Icona del comentari de: Culé preocupat a juliol 15, 2021 | 08:57
    Culé preocupat juliol 15, 2021 | 08:57
    El problema del Barça té un nom, la solució també: Lionel Andrés Messi Cuccittini.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa