Món Esport
Lenglet podria marxar del Barça
  • CA

El central francès Clément Lenglet podria abandonar el Barça. És un futbolista pel qual el club està plenament disposat a escoltar ofertes i un equip europeu s’hauria interessat en ell. Segons informa BeinSports, l’Everton de Rafa Benítez estaria disposat a incorporar Lenglet, ja que Yerry Mina abandonarà l’entitat anglesa i necessitarà un substitut. Ara bé, no és l’única opció que contempla aquest club.

Per al Barça qualsevol possibilitat de vendre futbolistes, ingressar diners i rebaixar la massa salarial és interessant. Lenglet està valorat en 25 milions d’euros al portal Transfermarkt, però probablement podria sortir per menys. Si acabés marxant, se li podria buscar un substitut més econòmic o apostar per Óscar Mingueza com a quart i no cinquè central. La parella titular s’espera que la formin Gerard Piqué i Eric García o Ronald Araujo.

Lenglet, de 26 anys, va aterrar al Barça com si hi hagués jugat tota la vida l’estiu del 2018. El seu rendiment va ser immediat i va ser capaç de cobrir la baixa de Samuel Umtiti amb solvència. Tanmateix, aquesta darrera temporada ha estat francament dolenta per a ell. No ha estat especialment segur en defensa i ha comès errors que han costat gols en moments molt importants per a l’equip.



Més notícies
Aitana Bonmatí, amb la segona equipació de la pròxima temporada | FC Barcelona
El Barça presenta la segona equipació amb una campanya feminista
Notícia: El Barça presenta la segona equipació amb una campanya feminista
Comparteix
Es tracta d'una samarreta i uns pantalons completament liles
Leo Messi, davanter del Barça | FC Barcelona
La renovació de Messi, imminent
Notícia: La renovació de Messi, imminent
Comparteix
L'anunci s'hauria de fer abans del cap de setmana, segons 'L'Esportiu'

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa