El Barça presenta la segona equipació amb una campanya feminista

Es tracta d'una samarreta i uns pantalons completament liles

Malgrat que ja havia estat filtrada amb anterioritat, el Barça ha fet oficial la segona equipació dels seus equips per a la temporada 2021-2022. Es tracta d’una samarreta i uns pantalons d’un color lila clar, cosa que ha aprofitat el club per fer una campanya feminista i reivindicar la història del Barça femení. D’aquesta manera, l’entitat culer ha compartit un vídeo a les xarxes socials amb les primeres jugadores que van formar aquest equip ara fa 50 anys, acompanyades de les que ara han vençut el triplet.

A la vegada, el club també ha compartit imatges de quatre futbolistes del primer equip femení amb aquesta segona equipació. Són Caroline Graham Hansen, Jenni Hermoso, Alèxia Putellas i Aitana Bonmatí. Ho han acompanyat d’un text en el qual juguen amb el concepte “Més que un club” i utilitzen la frase “Més que gènere”.

Pel que fa al primer equip masculí de futbol, el club ha compartit imatges de Gerard Piqué, Frenkie de Jong, Sergi Roberto o Pedri, entre altres, amb aquesta segona equipació. Cal recordar que fins que Leo Messi no signi el seu nou contracte, la seva imatge no podrà ser explotada pel Barça.

Més informació

Comentaris

    Espectador Juliol 15, 2021 11:12 am
    Fantástic per el fútbol femní. Juguen un fútbol extraordinari. Haurien de aprendre exemple la colla de gamarusos de l'equip masculí, millonaris y fantasmes. que s'arroseguen per Europa des de fa anys incluin el Messi.
    Manel Juliol 15, 2021 12:53 pm
    Ho trobo bé, encara millor seria que juguin de rosa, però de lila tampoc esta malament.

Nou comentari