Món Esport
Els rivals del Barça femení a la Champions
  • CA

El primer equip femení del Futbol Club Barcelona ja coneix els seus rivals a la UEFA Women’s Champions League. El conjunt blaugrana és un dels grans favorits per aixecar el títol, revalidant així la gesta de la temporada passada en què les culers van aconseguir el triplet. Al sorteig d’aquesta nova edició de la Lliga de Campions, el Barça ha obtingut un resultat força favorable.

Les de Jonatan Giráldez han estat ubicades al Grup C i s’enfrontaran a l’Arsenal, al Hoffenheim i al Koge danès. El conjunt londinenc és, a priori, el rival més fort. Malgrat que s’han reforçat bé durant aquest mercat de fitxatges d’estiu, les gunners van quedar terceres a la Premier League la temporada passada i van ser clarament superades pel Chelsea i el Manchester City. De la mateixa manera, el Hoffenheim també va ser el tercer classificat de la Bundesliga, a moltíssima distància del Wolfsburg i el Bayern de Munic. El Koge, si bé va guanyar la lliga danesa, és, clarament, el contrincant més assequible de la lligueta.

Per la seva banda, el Reial Madrid també ha tingut sort i ha esquivat molts rivals complicats. Es disputarà la primera posició del Grup B amb el París Saint-Germain (PSG) i les franceses haurien de ser favorites, però el Breidablik noruec i el Kharkiv ucraïnès haurien de ser contrincants senzills per a les blanques. Cal recordar que és la primera vegada que el club merengue disputarà aquesta competició i que han quedat fora altres equips de la Primera Iberdrola amb més tradició com el Llevant o l’Atlètic de Madrid. Els grups A i D són, clarament, els més complicats. El primer té un triple candidat al lideratge, amb Chelsea, Wolfsburg i Juventus disputant-se aquesta plaça, mentre que el darrer tindrà un duríssim enfrontament entre el Bayern de Munic i l’Olympique de Lió.

Imagen


Més notícies
Aitana Bonmatí i Asantewaa disputen una pilota | FC Barcelona
El Barça s’exhibeix contra el Betis en l’estrena golejadora de Rolfö (0-5)
Notícia: El Barça s’exhibeix contra el Betis en l’estrena golejadora de Rolfö (0-5)
Comparteix
Oshoala ha signat un doblet en un partit que el Barça ha resolt a l'inici de la segona meitat
La samarreta del Barça per a la Champions | FC Barcelona
El Barça presenta la samarreta de la Champions, inspirada en Barcelona
Notícia: El Barça presenta la samarreta de la Champions, inspirada en Barcelona
Comparteix
Per primera vegada a la història, l'equip jugarà amb una equipació diferent a les competicions europees

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa