Món Esport
El Barça s’exhibeix contra el Betis en l’estrena golejadora de Rolfö (0-5)
  • CA

El Barça ha començat la Lliga amb pas ferm i ja suma dues victòries després de golejar al Betis a domicili per 0 a 5. La tònica del partit de les blaugranes ha estat la mateixa que davant el Granadilla. Les culers han tingut dificultats per estrenar el marcador, però han fet una pluja de gols un cop han obert la llauna. Oshoala, per partida doble, Alexia Putellas, Mariona Caldentey i Fridolina Rolfö han estat les golejadores del partit.

L’equip de Jonatan Giráldez ha tingut dificultats per desfer l’empat inicial tot i dominar completament l’inici del partit. Alexia Putellas ha disposat de la primera gran ocasió en fer una bona rematada de cap que ha refusat Thalmann amb una gran estirada. El tram final de la primera meitat ha estat absolutament boig. El Betis ha estat a punt d’avançar-se, però Mapi León ha refusat la pilota sobre la línia de gol després d’una rematada al pal de les locals.

Tot seguit, Caroline Graham ha rebut una pilota en boca de gol, però Thalmann ha tornar a salvar les andaluses. Finalment, el Barça s’ha avançat al temps afegit del primer temps per mitjà d’Alexia Putellas. Marta Torrejón ha centrat des de la dreta, Oshoala ha rematat al pal i la millor jugadora d’Europa ha caçat el rebot per enviar la pilota al fons de la xarxa.

Alexia li ha tornat el favor a Oshoala només començar la segona meitat. La catalana ha arribat fins a la línia de fons i ha assistit la nigeriana, que ha fet el 0 a 2. Tot seguit, Mariona Caldentey ha aprofitat una assistència d’Aitana Bonmatí per definir a la perfecció i fer el tercer.

L’huracà blaugrana no ha parat i Fridolina Rölfo ho ha aprofitat per fer el seu primer gol al Barça. La sueca ha realitzat un xut perfectament col·locat des de la frontal per augmentar encara més la diferència. Cinc minuts després, Asisat Oshoala ha signat el doblet per fer el 0 a 5 definitiu.



Més notícies
La comitiva de l'Espanyol realitza la seva ofrena floral a Rafael Casanova | RCD Espanyol
Les entitats esportives catalanes realitzen l’ofrena floral a Rafael Casanova
Notícia: Les entitats esportives catalanes realitzen l’ofrena floral a Rafael Casanova
Comparteix
Les comitives del Barça i l'Espanyol han estat encapçalades pels seus capitans i mandataris
Laporta i Koeman | FC Barcelona
Dard enverinat de Koeman a Laporta
Notícia: Dard enverinat de Koeman a Laporta
Comparteix
El tècnic neerlandès insinua que el president hauria filtrat una conversa privada entre els dos

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Espectador a setembre 11, 2021 | 16:09
    Espectador setembre 11, 2021 | 16:09
    El fcb femení es total !! un mirall pel equip masculí ,ple de mil.lionaris en pantalons curts.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa