Món Esport
Sergi Barjuan: “L’estil és innegociable”
  • CA

Sergi Barjuan ha atès els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona contra l’Alabès de demà dissabte 30 d’octubre a les 21:00h al Camp Nou. A la vegada, aquesta compareixença de l’entrenador de les Franqueses del Vallès ha servit com a presentació de l’exfutbolista del Barça com a nou i provisional tècnic interí de l’equip culer. L’ha acompanyat el president Joan Laporta, qui ha dit que té “plena confiança” en Sergi i que és un “home de club”.

De fet, el mateix Barjuan s’ha volgut presentar per sobre de tot com a això, com a una persona que assumeix un paper que l’entitat blaugrana necessita cobrir fins que no es pugui trobar el substitut ideal de Ronald Koeman, que hauria de ser Xavi Hernàndez si no hi ha cap daltabaix. Sobre la seva forma d’entrenar, Sergi ha assegurat que “l’estil és innegociable”, però que a la vegada s’haurà de “picar molta pedra”. De fet, ha volgut excusar-se i ha alertat que “és difícil canviar les coses amb tan poc temps”.

Ha volgut enviar “una gran abraçada a Koeman”, ja que, diu, “hem treballat colze a colze durant tots aquests mesos”. Ara bé, també ha deixat entreveure que a l’equip li falta intensitat i que ell és el que ha demanat en aquest primer entrenament que ha pogut dirigir: “Hem fet coses diferents, però estem a només 24 hores d’un partit i el meu objectiu és treure el màxim rendiment de l’equip amb el menor temps possible”. D’altra banda, ha insinuat que Ousmane Dembélé podrà tornar a entrar a una convocatòria des que es va lesionar aquest estiu a l’Eurocopa, mentre que Ansu Fati continua amb molèsties i no jugarà demà. De fet, Sergi tindrà el repte de dirigir un conjunt ple de baixes. A la d’Ansu s’hi sumen les de Sergi Roberto, Ronald Araujo, Pedri González, Martin Braithwaite i Frenkie de Jong.



Més notícies
Laporta i Koeman, en arxiu | Europa Press
Laporta admet que hauria d’haver acomiadat Koeman abans
Notícia: Laporta admet que hauria d’haver acomiadat Koeman abans
Comparteix
"Vam fer tot el que vam poder per donar-li un marge de confiança", ha assegurat
Sergi Barjuan, entrenador interí del Barça | FC Barcelona
Sergi Barjuan, nou entrenador interí del Barça
Notícia: Sergi Barjuan, nou entrenador interí del Barça
Comparteix
El tècnic del filial es farà càrrec del primer equip fins que no pugui arribar Xavi Hernàndez

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa