Món Esport
Sergi Barjuan, nou entrenador interí del Barça
  • CA

El Futbol Club Barcelona ha comunicat que Sergi Barjuan es farà càrrec del primer equip fins que el club no trobi un substitut adequat per a Ronald Koeman. D’aquesta manera, el tècnic del filial assumeix el rol d’entrenador del Barça durant un temps que l’entitat blaugrana espera que no sigui massa llarg. L’escollit, Xavi Hernàndez, està tancant la seva desvinculació de l’Al-Sadd, ja que no compta amb cap clàusula per marxar de forma automàtica. De totes maneres, diversos mitjans de comunicació apunten que una comitiva del club ja ha viatjat a Qatar per signar el nou acord amb Xavi. La idea del club és que l’egarenc pugui fer-se càrrec de l’equip a partir de la setmana vinent per afrontar l’importantíssim partit de Champions contra el Dinamo de Kíev amb ell a la banqueta.

Pel que fa a Sergi Barjuan, cal dir que és el repte més difícil que haurà assumit mai a una banqueta, per molt que es tracti de forma temporal i interina. Durant la primera etapa de Joan Laporta a la presidència del club, el de les Franqueses del Vallès va ser elegit com a entrenador del Juvenil B blaugrana. La seva primera aventura fora del Barça va ser al Recreativo de Huelva entre el 2012 i el 2014, on va convèncer força. Tanmateix, a la Unió Esportiva Almeria i al Reial Club Esportiu Mallorca va encadenar dos descensos que van forçar el comiat d’ambdós equips.

Abans de tornar al filial del Barça de la mà de Joan Laporta, Sergi havia estat al Hangzhou Greentown xinès, d’on també va acabar sent destituït. Tanmateix, és una opció interina que agrada al club, ja que coneix la casa perfectament. Format a la Masia, Sergi va debutar amb el primer equip blaugrana sota les ordres de Johan Cruyff el 1993. Es va convertir en un dels millors laterals del món i va jugar al Barça gairebé tota la seva vida, menys els tres darrers anys que els va passar a l’Atlètic de Madrid.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: buff a octubre 28, 2021 | 14:15
    buff octubre 28, 2021 | 14:15
    de desastre a desastre, una molt mala solució, la temporada que porta al filial és patètica
  2. Icona del comentari de: Jou a octubre 28, 2021 | 14:55
    Jou octubre 28, 2021 | 14:55
    Endavant Sergi! Molts encerts!
  3. Icona del comentari de: Osonenc a octubre 28, 2021 | 17:34
    Osonenc octubre 28, 2021 | 17:34
    I tal com deia aquell comentarista de les corrides de braus a Madrid, ja fa molts anys: "Y que Dios reparta suertes". Doncs aixó.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa