Món Esport
Sergi Barjuan explica com afronta el partit contra el Dinamo de Kíev
  • CA

El tècnic interí del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona, el català Sergi Barjuan, ha atès els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit dels blaugranes contra el Dinamo de Kíev, corresponent a la quarta jornada de la fase de grups de la UEFA Champions League. El Barça es juga totes les opcions de ser als vuitens de final de la Lliga de Campions en aquest duel. Els culers són tercers del Grup E, a un punt del Benfica de Lisboa, i aquesta victòria és vital per als seus interessos. És per això que Sergi Barjuan s’ha mostrat conscient de la importància d’aquest enfrontament, però a la vegada ha volgut treure pressió als seus futbolistes: “Hem de jugar sense angoixa. És l’escenari perfecte per donar un cop de timó i un cop de puny sobre la taula”.

Després de les baixes de Gerard Piqué i el Kun Agüero en el darrer partit, han arribat bones notícies des de la infermeria per la recuperació de jugadors importantíssims com Ansu Fati, Ronald Araujo, Frenkie de Jong i Ousmane Dembélé. Malgrat que han rebut l’alta mèdica in extremis, Sergi Barjuan avisa que “tots els futbolistes que han entrat a la convocatòria tenen opcions de jugar”. Pel que fa al joc que espera de l’equip per a aquest duel, el tècnic vallesà recorre a les bases de l’ADN Barça: “Serem més bons si estem tranquils amb la pilota”.

Qui també ha participat d’aquesta roda de premsa ha estat el central català Eric Garcia. També conscient de la importància d’aquest partit, el futbolista de la Masia ha volgut deixar clar que “estem motivats per tirar aquesta situació endavant”. Ha aplaudit la tasca del tècnic interí a la banqueta, afirmant que “les pinzellades que ens està aportant el Sergi ja ens estan ajudant”. Finalment, també ha volgut explicar quines són les claus del partit per aconseguir la victòria: “Hem de tenir la pilota ben controlada. Si la perdem, hem d’estar atents als contraatacs”.



Més notícies
Ousmane Dembélé, durant un entrenament | FC Barcelona
La infermeria del Barça es buida: quatre jugadors recuperats
Notícia: La infermeria del Barça es buida: quatre jugadors recuperats
Comparteix
Ansu Fati, Ousmane Dembélé, Ronald Araujo i Frenkie de Jong viatjaran a Kíev
Joan Laporta celebra la Copa amb Messi | Europa Press
Messi carrega amb duresa contra Laporta
Notícia: Messi carrega amb duresa contra Laporta
Comparteix
"Estic dolgut amb les seves paraules, a mi ningú no em va demanar que jugués gratis", ha dit

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Culé. a novembre 02, 2021 | 06:32
    Culé. novembre 02, 2021 | 06:32
    Doncs com cal afrontar-lo: amb l'idea de què, per primera vegada, el Barça quedarà fora de tota competició europea.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa