Món Esport
La infermeria del Barça es buida: quatre jugadors recuperats
  • CA

Després d’un inici de temporada complicadíssim pel que fa als lesionats del primer equip del Futbol Club Barcelona, el nou entrenador interí, Sergi Barjuan, ha pogut rebre una bona notícia des de la infermeria. El tècnic català ha donat a conèixer la llista de convocats per duel importantíssim de la fase de grups de la UEFA Champions League contra el Dinamo de Kíev i fins a quatre jugadors han rebut l’alta mèdica. A més a més, tots ells són titulars potencials al Barça: Ansu Fati, Ronald Araujo, Frenkie de Jong i, per fi, Ousmane Dembélé.

D’aquesta manera, els quatre futbolistes recuperats són la gran novetat de la convocatòria de Sergi. Tanmateix, hi ha dues baixes destacades respecte al darrer partit. Per una banda el Kun Agüero està pendent de més proves mèdiques després de descobrir-se que pateix una arrítmia cardíaca. El seu pronòstic és molt incert. D’altra banda, Gerard Piqué també va caure lesionat en el duel contra l’Alabès al Camp Nou i, malgrat que el club no ha donat a conèixer el seu temps de baixa, es perdrà els pròxims partits fins a nova ordre. Martin Braithwaite, Sergi Roberto i Pedri González, lesionats des de fa dies, tampoc no entren a la llista per viatjar a Kíev.

A més a més, Sergi Barjuan, qui recuperarà el títol d’entrenador del filial quan el club trobi un candidat adequat per a la banqueta del primer equip, compta amb diversos jugadors del Barça B. Repeteix la convocatòria d’Álvaro Sanz i hi inclou els ja habituals Yusuf Demir, Nico González, Pablo Gavi, Iñaki Peña i Alejandro Balde.

La convocatòria de Sergi Barjuan per viatjar a Kíev

Ter Stegen, Sergiño Dest, Ronald Araujo, Sergio Busquets, Riqui Puig, Ousmane Dembélé, Memphis Depay, Ansu Fati, Yusuf Demir, Neto Murara, Philippe Coutinho, Clément Lenglet, Luuk de Jong, Jordi Alba, Frenkie de Jong, Óscar Mingueza, Samuel Umtiti, Eric Garcia, Iñaki Peña, Nico González, Pablo Gavi, Alejandro Balde i Álvaro Sanz.

Imagen


Més notícies
Agüero es retira amb molèsties del terreny de joc | FC Barcelona
Agüero pateix una arrítmia cardíaca
Notícia: Agüero pateix una arrítmia cardíaca
Comparteix
L'argentí hauria sofert el mateix problema fa deu dies
Agüero abandona el terreny de joc amb molèsties i rep el suport de Piqué | FC Barcelona
Agüero va patir malestar toràcic i Piqué una elongació al soli
Notícia: Agüero va patir malestar toràcic i Piqué una elongació al soli
Comparteix
El Barça no ha especificat el període de baixa de cap dels dos

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa