Món Esport
Agüero va patir malestar toràcic i Piqué una elongació al soli
  • CA

El Barça ha publicat el primer informe mèdic dels dos jugadors que van haver-se de retirar amb molèsties del partit contra l’Alabès. És el cas d‘Agüero, que va haver d’abandonar el partit a la primera meitat, i Gerard Piqué, que va ser substituït quan faltaven vint minuts per la conclusió del partit.

Segurament, el cas que més preocupava als culers era el d’Agüero tenint en compte els gestos de dolor que feia el jugador. L’argentí va endur-se la mà al coll en diverses ocasions al minut 37 de partit com si presentés dificultats per respirar. Fins i tot, va estirar-se a terra com si li costés mantenir-se dempeus. Finalment, el davanter va ser substituït i va ser traslladat a l’hospital obeint el protocol sanitari que se segueix en situacions com la d’Agüero. El Barça ha explicat al seu comunicat mèdic que el jugador va patir un episodi de malestar toràcic i ha estat sotmès a un estudi de cardiologia.

Pel que fa a Piqué, no va poder completar el partit i va abandonar el terreny de joc al minut 70 una mica coix. El club blaugrana ha informat que va patir una elognació al soli de la cama dreta. El Barça no ha especificat el temps de baixa que estarà el jugador per aquesta lesió muscular.

La llista de baixes dels culers continua allargant-se. Agüero i Piqué se sumen a la llista de la qual ja formen part: Pedri, Frenkie de Jong, Sergi Roberto, Araujo, Ansu Fati, Démbelé i Braitwaithe. Per tant, el Barça arribarà molt curt d’efectius als dos partits cabdals que afronta la setmana vinent, on visitarà el Dinamo de Kíev i el Celta. Els blaugranes necessiten una victòria a la Champions per no quedar amb un peu fora de la competició i també a la Lliga perquè la seva distància respecte al lideratge ja és de vuit punts.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: Luisito a octubre 31, 2021 | 14:33
    Luisito octubre 31, 2021 | 14:33
    son molt vells per aquest nivell

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa