Món Esport
San Mamés, escenari del dia de pega de Neto i la defensa del Barça
  • CA

Des de bon principi, s’ha vist que no era el dia de la rereguarda culer. Un malentès entre Eric Garcia i Neto ha estat a punt de permetre a Williams inaugurar el marcador al minut 9. Poc després, el porter blaugrana ha regalat a Williams una pilota dins l’àrea que De Jong ha impedit que signifiqués el primer gol del partit.

Els ensurts eren constants a l’àrea culer a mesura que avançava la primera meitat i no només per les ocasions de l’Athletic. Gerard Piqué s’ha lesionat al minut 30 i no ha pogut continuar sobre el terreny de joc. Araujo ha substituït el segon capità, però no es deslliuraria de la mala sort que ha acompanyat la defensa blaugrana a Bilbao. El central ha vist com l’àrbitre anul·lava un golàs seu de xilena a prop del descans per falta de Braithwaite.

El panorama no ha millorat a la zona defensiva del Barça. Una errada defensiva d’Eric Garcia i una mala sortida de Neto han estat a punt de permetre un gol de Berenguer. Aquest cop la fortuna sí que ha afavorit l’equip de Ronald Koeman perquè Araujo ha evitat la diana sota pals. Però, la sort ha durat ben poc. Tres minuts després, Eric Garcia ha vist com els jugadors de l’Athletic el bloquejaven a la sortida d’un córner per permetre la rematada d’Iñigo Martínez, que ha inaugurat el marcador.

Memphis ha trigat vint minuts a tornar a igualar el partit, però ni tan sols així ha acabat la constant de males notícies per la defensa blaugrana. Nico Williams ha guanyat la disputa per una pilota a Eric Garcia al temps afegit. El defensa s’ha vist obligat a fer caure el davant i ha vist la targeta vermella. El defensa culer ha culminat de la pitjor manera un dia absolutament caòtic per la rereguarda culer.



Més notícies
Memphis Depay, jugador del Barça | FC Barcelona
Memphis rescata un punt de San Mamés (1-1)
Notícia: Memphis rescata un punt de San Mamés (1-1)
Comparteix
El Barça empata contra l'Athletic Club en la segona jornada de Lliga
Raúl de Tomás disputa una pilota amb Mandi | RCD Espanyol
L’Espanyol empata en l’estrena a casa contra el Vila-real (0-0)
Notícia: L’Espanyol empata en l’estrena a casa contra el Vila-real (0-0)
Comparteix
Els blanc-i-blaus sumen el segon punt de la temporada després d'empatar sense gols

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Des de París a agost 22, 2021 | 09:54
    Des de París agost 22, 2021 | 09:54
    A Neto no se li pot retreure res. M'agradaria veure un porter que no s'acollonís amb els "atacs" de la seva pròpia defensa. M'ha semblat que a l'equip li mancava un crac per acompanyar Memphis. El francés del monyo i la cua segueix sent un destorb.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa