Món Esport
L’Espanyol empata en l’estrena a casa contra el Vila-real (0-0)
  • CA

L’Espanyol ha sumat un punt després d’empatar sense gols davant el Vila-real en el seu primer partit a l’RCDE Stadium d’aquesta temporada. L’equip de Vicente Moreno encadena dos empats consecutius en aquest inici de Lliga després de signar també les taules al camp de l’Osasuna.

El primer temps ha estat força disputat i tots dos equips han gaudit de bons minuts de joc i algunes arribades amb perill per poder obrir el marcador. La primera gran ocasió de l’Espanyol ha arribat al minut 19. David López ha fet una passada magnífica per Raúl de Tomás per sobre de la defensa. Però, RDT no ha pogut superar la gran sortida de Rulli, que ha evitat el gol.

Quan es complia la mitja hora de lloc, Moi Gómez ha disposat d’una situació d’un contra un davant de Diego López. El jugador del Vila-real ha volgut driblar el porter perico i s’ha deixat caure enmig de l’acció i ha vist la targeta groga per simular un contacte.

Abans del descans, l’Espanyol ha realitzat una gran jugada de contraatac que ha acabat amb una centrada de Pedrosa que s’ha passejat sense que cap dels tres pericos que hi havia dins l’àrea arribessin a rematar. Tot seguit, Pedraza ha fet volar Diego López en rematar dins l’àrea una pilota centrada per Gerard Moreno.

Tots dos equips han començat molt combatius la segona meitat i buscant la victòria. RDT ha estat a punt de sorprendre Rulli amb un xut des de la frontal que ha marxat fregant el travesser. Rulli ha estat a punt de servir en safata el gol als pericos. El porter visitant ha regalat la pilota a De Tomás dins l’àrea. Però, el poc angle que tenia per xutar i la sorpresa de trobar-se la pilota han impedit que el davanter aprofités aquesta ocasió.

El Vila-real ha agafat les regnes del partit durant els últims minuts del duel i ha aconseguit tancar l’equip blanc-i-blau a la seva àrea. No obstant això, l’Espanyol ha fet gala d’una solidesa defensiva que dista molt de la feblesa que va mostrar en la seva darrera campanya a Primera Divisió. Abans del final, RDT ha estat punt de sorprendre l’equip groguet amb un xut potent dins l’àrea que ha fet volar Rulli.

A l’últim minut de partit, l’equip blanc-i-blau ha disposat d’una ocasió d’or. Embarba ha rebut tot sol dins l’àrea i ha enviat la pilota al travesser amb una fuetada. El refús li ha caigut a Wu Lei que estava tot sol davant la porteria, però ha rematat amb les mans una pilota que ha acabat entrant. El gol no ha pujat al marcador



Més notícies
Ilaix Moriba, amb Ronald Koeman | FC Barcelona
Koeman: “Li he dit a Ilaix que el més important no són els diners, però ell no pensa el mateix”
Notícia: Koeman: “Li he dit a Ilaix que el més important no són els diners, però ell no pensa el mateix”
Comparteix
El tècnic neerlandès també ha confirmat que no compta amb Umtiti i Pjanic, però sí amb Coutinho i Braithwaite
Ilaix Moriba, durant un entrenament | FC Barcelona
Ilaix envia una indirecta a Koeman a través d’Instagram
Notícia: Ilaix envia una indirecta a Koeman a través d’Instagram
Comparteix
El migcampista ha respost a les dures declaracions que va fer l'holandès sobre ell

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa