Món Esport
Ilaix envia una indirecta a Koeman a través d’Instagram
  • CA

El jugador blaugrana, Ilaix Moriba, està sent un dels protagonistes de l’estiu a Can Barça. El migcampista segueix sense acceptar la proposta de renovació del club blaugrana i la directiva té molt clar que no jugarà en tota la temporada si no amplia el seu contracte, que acaba l’any vinent.

L’última expressió de malestar del club amb el jugador l’ha protagonitzada Ronald Koeman. El tècnic holandès va expressar en roda de premsa que “la seva situació és horrible. Li he aconsellat que renovi perquè els diners no són el més important, però el seu entorn i ell mateix pensen diferent. Estic molt decebut. Amb 18 anys, no li hauria de donar tanta importància als diners”.

Hores després d’aquestes declaracions del tècnic, Ilaix Moriba ha compartit una fotografia al seu perfil d’Instagram amb el següent missatge: “Milers de rumors i ningú sap la veritat“. Davant d’això, sembla cada cop més clar que la relació entre el futbolista i el club està més tensa que mai.

La postura del Barça és ferma i Ilaix continua apartat del primer equip i entrenant-se amb el filial sense jugar cap partit des de la seva negativa a renovar. El president blaugrana, Joan Laporta ja va deixar clar a principis d’agost que “no volem jugadors que s’han format a casa i no volen renovar. No podem permetre’ns promocionar-lo al seu últim any al club si després no rebrem cap contraprestació”.



Més notícies
Ilaix Moriba, amb Ronald Koeman | FC Barcelona
Koeman: “Li he dit a Ilaix que el més important no són els diners, però ell no pensa el mateix”
Notícia: Koeman: “Li he dit a Ilaix que el més important no són els diners, però ell no pensa el mateix”
Comparteix
El tècnic neerlandès també ha confirmat que no compta amb Umtiti i Pjanic, però sí amb Coutinho i Braithwaite
Ilaix Moriba, durant un partit | Europa Press
El Barça ja donaria per perdut a Ilaix Moriba
Notícia: El Barça ja donaria per perdut a Ilaix Moriba
Comparteix
El club espera la resposta del migcampista a una oferta de renovació de fa deu dies

Comentaris

  1. Icona del comentari de: ton c. a agost 21, 2021 | 16:38
    ton c. agost 21, 2021 | 16:38
    DONCS SR. mORIBA ENS DELIM PER SABER-LA ENS L´EXPLICA?.
  2. Icona del comentari de: Narcís a agost 22, 2021 | 16:06
    Narcís agost 22, 2021 | 16:06
    Per fi un hom clar i català . . ací hi és pel que hi és com tant d'espanyol/ anticatalà . . pels beneficis que hi treuen que no pas a país d' origen ! PD : mentre no voti partits botxins, tot plegat, partits contra la llibertat nacional de Catalunya . . tot el meu suport ( i , òbviament, sense jugar al primer ni segon equip . . simple correspondència !) !

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa