El Barça ja donaria per perdut a Ilaix Moriba

El club espera la resposta del migcampista a una oferta de renovació de fa deu dies

El Barça ja hauria assumit la marxa d’Ilaix Moriba segons Mundo Deportivo. Aquest mitjà assegura que el club blaugrana va traslladar una nova oferta de renovació al jugador fa deu dies. La data límit fixada per l’entitat per rebre una resposta seria aquest diumenge, però la directiva culer no necessita la contestació del migcampista per saber que no seguirà al club.

El club confia que Ilaix Moriba i els seus agents pressentin una oferta de traspàs pel jugador a partir de la propera setmana segons apunta Mundo Deportivo. Si això no succeís, la posició del Barça seguiria sent la mateixa i el futbolista no disputaria cap partit en tota la temporada.

La primera mesura de la directiva davant la no-renovació d’Ilaix Moriba va ser impedir que fes la pretemporada amb el primer equip tot i haver comptat per Ronald Koeman durant la temporada passada. Però, el club ha anat més enllà i ha decidit que el migcampista tampoc jugui cap partit amb el filial tot i tenir fitxa amb aquest equip. És a dir, només podrà entrenar si no signa la seva renovació.

Més informació

Nou comentari