Món Esport
El precedent que podria facilitar la sortida d’Umtiti
  • CA

Samuel Umtiti, central francès del Futbol Club Barcelona, no encaixa als plans de cap entrenador des del 2018. La seva lesió, de la qual no es va voler operar per poder disputar el Mundial amb la selecció francesa, l’ha tingut apartat des d’aleshores dels terrenys de joc. Cada vegada que ha intentat tornar, s’ha tornat a trencar. El club li havia aconsellat que s’intervingués del genoll, però ell va optar pel tractament conservador i des d’aleshores que els seus problemes físics l’han impedit tornar a ser el jugador que era.

El Barça li ha buscat sortida en tots els mercats de fitxatges des que va començar el seu periple amb les lesions. Tanmateix, no hi ha cap equip que li vulgui pagar el sou que cobra al Camp Nou, ja que té un contracte d’estrella, com era el 2018, i ara mateix el seu salari objectiu no es podria ni apropar al que guanya actualment. El president Joan Laporta ha demanat al tècnic Ronald Koeman que doni l’enèsima oportunitat a Samuel Umtiti, però ara per ara encara no està per tornar a disputar un partit de futbol.

Ara bé, el Barça podria mirar cap a Andalusia per veure què ha fet el Sevilla amb un dels seus futbolistes i intentar aplicar el mateix a Umtiti. Justament un altre central francès, Joris Gnagnon, ha estat acomiadat del club andalús per haver tornat d’una cessió en un estat de forma que no compleix amb els criteris necessaris per ser un futbolista professional. Gnagnon pesa més de cent quilograms, cosa que l’impedeix jugar a aquest esport. Si bé és cert que Umtiti no es troba en la mateixa situació, sí que va desobeir els consells dels serveis mèdics del club a l’hora de tractar-se el genoll i això ha fet que no hagi pogut recuperar-se de forma òptima. El Barça podria al·legar aquest fet per acomiadar-lo de forma procedent.



Més notícies
Joan Laporta, en roda de premsa | Europa Press
VÍDEO | Laporta torna a enviar un missatge greu i urgent als culers
Notícia: VÍDEO | Laporta torna a enviar un missatge greu i urgent als culers
Comparteix
"Sabem què s'ha de fer i ho arreglarem", ha assegurat des del seu despatx
Iniesta i Xavi, amb la seva última Champions junts | FC Barcelona
Iniesta aposta per Xavi a la banqueta del Barça
Notícia: Iniesta aposta per Xavi a la banqueta del Barça
Comparteix
El futbolista manxec li ha donat tot el seu suport al seu excompany

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa