VÍDEO | Laporta torna a enviar un missatge greu i urgent als culers

"Sabem què s'ha de fer i ho arreglarem", ha assegurat des del seu despatx

El president del Futbol Club Barcelona, Joan Laporta, ha tornat a donar la cara després d’un altre partit molt insatisfactori del primer equip masculí de futbol, en aquest cas un empat contra el Granada al Camp Nou. El màxim dirigent de l’entitat blaugrana ha utilitzat el mateix format que la setmana passada, quan va voler tranquilitzar els culers després de la derrota contra el Bayern de Munic, i ha parlat amb un to greu i seriós des del seu despatx, amb una senyera i una bandera del Barça de fons.

La idea principal del seu missatge l’ha transmès al final i ha tornat a insistir en la confiança que demana a l’afició per poder tirar endavant aquesta situació: “Estigueu tranquils, sabem què s’ha de fer i ho arreglarem”. Tot i això, no ha pogut negar que es tracten d’uns “moments difícils” i ha tornat a pregar el suport de l’afició: “Us demano que contineu animant l’equip com ho esteu fent. L’equip ho necessita i us ho agraeix”.

També cal destacar que Laporta ha mencionat els pròxims dos partits del Barça, contra el Cadis i contra el Llevant, els quals es disputaran en els pròxims cinc dies i determinaran si hi ha un miraculós canvi de tendència o si tot continua igual. D’aquesta forma, el mateix president ha posat un termini molt clar per veure si l’equip pot reaccionar o no. Aquesta data límit és la mateixa que ha sortit reflectida en diversos mitjans com a ultimàtum a Ronald Koeman. Si el tècnic neerlandès no és capaç de revertir la situació precària de la seva plantilla abans del final d’aquesta setmana, podria tenir les hores comptades. De fet, el club ja estudia diversos noms per substituir l’entrenador blaugrana, segons ha explicat el diari Ara.

Més informació

Nou comentari