Koeman, tocat i gairebé enfonsat

La roda de premsa posterior al partit contra el Granada ha estat molt simptomàtica

Ronald Koeman, entrenador del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona, no ha aconseguit que els seus jugadors passin de l’empat al Camp Nou contra el Granada, un dels conjunts més fluixos d’aquest inici de temporada. El tècnic neerlandès, a diferència d’altres ocasions, ha apostat per un onze ple de joves, amb les grans novetats en la titularitat de Yusuf Demir i Alejandro Balde. Tot i això, no ha aconseguit que els seus futbolistes juguessin a res concret i, a les acaballes del duel, ha arribat a fer entrar Gerard Piqué perquè jugués de davanter centre.

Davant d’aquesta situació, Koeman ha hagut d’afrontar una roda de premsa incòmoda, la qual ell encara ha fet més difícil amb unes respostes molt hostils i totalment a la defensiva. A totes les preguntes que qüestionaven el joc del seu equip, ell ha dit que amb la plantilla que hi ha i els lesionats que té “no es pot jugar a una altra cosa”. De fet, ha arribat a dir que “crec que hem fet un gran partit”, tenint en compte les circumstàncies.

S’ha mostrat molt emprenyat quan li han preguntat sobre la seva continuïtat i ha arribat a plantar algun periodista: “No respondré cap altra qüestió sobre el meu futur”. Les seves paraules han estat una concatenació d’arguments poc sòlids, els quals han girat sempre al voltant de la idea que el Barça no està en una bona situació i que ell no és el culpable: “Ja no som el mateix equip de fa 8 anys. Ja no podem jugar al tiki taki.

La darrera resposta de Koeman ha confirmat que la seva situació al Barça és límit. Davant una pregunta que no era especialment punyent, el tècnic neerlandès s’ha enfadat i li ha costat trobar les paraules per dir el següent: “Si no m’heu entès, és culpa meva”. La sensació general és que ha estat una roda de premsa molt dura, en la qual l’entrenador ha fet la sensació d’estar molt sol al seu vaixell i on s’ha intentat defensar amb arguments que li han costat molt de desenvolupar. El més probable és que Koeman no arribi als torrons.

Més informació

Comentaris

    Tonet Setembre 21, 2021 12:35 pm
    Pobre koeman, te una colla de yayos , un grapat de lesionats de qualitat, es molt valent posant joves amb futur , i el entorn barça no ho enten Ha! van perde el any pasat amb el " deu " Messi
    Guaita-que-fan-ara Setembre 21, 2021 1:57 pm
    Köeman va ser un gran defensa, i potser li falta una mica de caràcter ofensiu per donar nervis a l'actual Barça basat en els "novatos"

Nou comentari