Araujo, l’única peça que ha encaixat al trencaclosques culer

Koeman pot dir en roda de premsa que no està nerviós per la seva situació, però és evident que hi ha moments que no sap que fer. Durant l’empat d’avui contra el Granada, Piqué ha jugat de davanter, Coutinho s’ha situat al mig del camp i després a la davantera, Dest ha ocupat els dos laterals, Memphis ha començat en punta i després ha anat a la banda i les tres referències en atac del Barça han acabat sent Piqué, Araujo i Luuk De Jong.

Intentar entendre les decisions del tècnic blaugrana durant la nit d’avui era més difícil de que és habitual. Però hi ha un futbolista que ho ha assimilat tot a la perfecció, Ronald Araujo. L’uruguaià ha entès que la seva missió després del gol del Granada era rematar tot el que passés a prop seu a l’àrea andalusa. I ha tingut moltes oportunitats perquè Déu n’hi do la quantitat de centrades laterals que ha intentat el Barça durant tot el partit.

Araujo ha estat a punt de marcar amb el cap al minut 45, però Maximiano ha volat per impedir el gol amb una estirada espectacular. El central culer ho ha seguit intentant durant tot el segon temps. Poc després del descans, l’uruguaià ha provat una nova rematada de cap que ha marxat fregant el pal de la porteria andalusa.

Les ganes de marcar del defensa augmentaven a mesura que es veia més a prop del gol. A punt ha estat de convèncer Memphis perquè el deixés llençar una falta a la frontal de l’àrea rival. Finalment, l’holandès ha estat l’encarregat de servir-la. Araujo ha tornat a aparèixer poc després a prop de la porteria andalusa per rematar amb el cap a les mans de Maximiano.

L’uruguaià ha mostrat més ganes que ningú i s’ha barallat amb mig Granada després que els jugadors visitants l’acusessin d’intentar simular un penal. Piqué no l’ha deixat enfrontar-se gaire amb els andalusos i Araujo ha decidit venjar-se d’una altra manera. El central, per fi, ha enviat la pilota al fons de la xarxa en la jugada següent aprofitant una assistència de Gavi al minut 90. D’aquesta manera, el 4 del Barça ha obtingut un merescut premi del gol en recompensa a la seva empenta i a haver sabut treure profit d’un equip blaugrana totalment descol·locat.

De Jong, durant el partit contra el Granada | Europa Press
El Barça no passa de l’empat contra el Granada en un partit lamentable (1-1)
Notícia: El Barça no passa de l’empat contra el Granada en un partit lamentable (1-1)