Món Esport
Els problemes personals se sumen al calvari de Sergio Ramos
  • CA

Sergio Ramos va arribar a París el mes de juny per fitxar pel PSG i iniciar una nova vida després de passar gairebé dues dècades a Madrid, on va triomfar com a futbolista. A França el van rebre amb els braços oberts, esperant trobar el mateix jugador que havia conquerit fins a quatre Champions Leagues, però la realitat ha estat ben diferent. Encara no ha pogut debutar a causa dels problemes físics i cada cop és més qüestionat entre els aficionats, la premsa i el mateix club. Això, a més a més, s’ha sumat a altres problemes personals que li han complicat encara més la seva estada a la capital francesa.

Tant ell com la seva dona, Pilar Rubio, tenien moltes esperances en la seva nova vida a París. La presentadora confiava que aquesta seria una bona oportunitat per ampliar els seus negocis i les seves col·laboracions amb marques de roba, tenint en compte que es traslladaven a la capital de la moda. Tanmateix, de moment cap marca s’ha posat en contacte amb ella, el que la tindria una mica desesperada segons filtren persones properes a ella. El problema també té a veure amb la seva relació amb el futbolista, però. Ambdós es mostraven enamoradíssims i encantats amb la seva nova vida a París en l’última entrevista a El Hormiguero, encara que sembla que les coses no van tan bé com volen fer creure.

Així ho assegura Look, que afirma que el matrimoni està travessant la primera crisi a París. No ajuda que Sergio Ramos no es trobi bé de forma i que encara no hagi pogut demostrar la seva valia al camp, però el problema va més enllà. Que s’hagi començat a especular amb una venda del defensa tan aviat no és bo per a ells, que tot just acaben d’arribar a la capital francesa. Pilar Rubio i els nens van traslladar-se més tard, pendents de com evolucionava el fitxatge de l’andalús. Ara que ja tenien casa i escola per als nens, tot indica que podrien haver de canviar de país una altra vegada.

Aquesta situació tindria molt farta i enfadada a la presentadora, que li recriminaria al marit que els hagi embolicat d’aquesta manera. Ara que havien fet el pas de deixar-ho tot a Madrid i que començaven una nova vida, es parla d’un nou trasllat. La situació estaria afectant el matrimoni, amb l’amenaça de Pilar Rubio de fer les maletes i marxar a Madrid de nou. De moment tot són especulacions i la parella no ha volgut confirmar ni desmentir res. Ells segueixen amb les dedicacions d’amor tendres i constants a Instagram, amb les que volen tranquil·litzar els fans i assegurar que tot va bé.



Més notícies
Leo Messi, durant el partit contra el Lió | Europa Press
La substitució de Messi podria costar el càrrec a Pochettino
Notícia: La substitució de Messi podria costar el càrrec a Pochettino
Comparteix
Un familiar del propietari del club ha publicat una piulada dirigida al tècnic argentí
Leo Messi, futbolista del PSG | Europa Press
La rebequeria de Leo Messi que ha fet la volta al món
Notícia: La rebequeria de Leo Messi que ha fet la volta al món
Comparteix
L'argentí s'ha empipat visiblement després d'haver estat substituït
Mauricio Pochettino, entrenador del PSG | Europa Press
Pochettino, desconcertat amb la salut de Sergio Ramos
Notícia: Pochettino, desconcertat amb la salut de Sergio Ramos
Comparteix
L'entrenador del PSG no s'atreveix a fer un pronòstic sobre la recuperació del central
Sergio Ramos, a França | París Saint-Germain FC
El PSG podria fer fora Sergio Ramos imminentment
Notícia: El PSG podria fer fora Sergio Ramos imminentment
Comparteix
El Sevilla ja s'hauria interessat en el seu fitxatge, segons La Razón

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Art a setembre 21, 2021 | 11:03
    Art setembre 21, 2021 | 11:03
    Me la sua i molt

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa