Món Esport
Iniesta aposta per Xavi a la banqueta del Barça
  • CA

El futbolista manxec del Vissel Kobe japonès Andrés Iniesta ha ofert una entrevista al diari digital Goal per parlar de la seva situació al país nipó i per analitzar l’estat del Futbol Club Barcelona, entre altres coses. En el seu to habitual, el migcampista exblaugrana ha volgut mantenir les formes i no s’ha mullat en excés, però ha deixat algunes declaracions interessants que es poden aplicar en l’actualitat del club culer.

L’era post-Messi no s’està gestionant de la forma adequada, tot i la dificultat que se sabia que comportaria. El tècnic del primer equip masculí de futbol, Ronald Koeman, no troba quina tecla tocar per fer funcionar els seus jugadors i el seu càrrec està més que qüestionat. Iniesta no ha volgut entrar a valorar què ha de passar amb l’entrenador blaugrana. És més, li ha volgut donar el seu suport: “El tècnic del Barça sap que sempre està predisposat a tota mena de situacions. El moment en què va entrar Koeman no va ser fàcil i tampoc no ho és ara. Tot necessita el seu temps. Espero que tingui sort i que l’equip trobi la seva línia i les bones sensacions, que segur que passarà”.

Ara bé, tot i que ha volgut deixar clar que no creu que hagi de ser un substitut immediat de Koeman, Iniesta sí que ha donat la seva opinió sobre com ho faria un excompany i amic seu, Xavi Hernàndez, a la banqueta del Barça. “Està preparat. M’imagino Xavi a la banqueta del Barça, de la mateixa manera que ho fa tothom. Sobretot perquè s’ha estat preparant i està capacitat. Té la confiança necessària per afrontar aquest repte”. No ha dit que hagi de suplir Koeman, però sí que ha deixat clar que, encara que ho hagués de fer ara mateix, estaria llest.



Més notícies
Ronald Koeman, entrenador del Barça | Europa Press
Els quatre noms que estudia Laporta per substituir Koeman
Notícia: Els quatre noms que estudia Laporta per substituir Koeman
Comparteix
El tècnic neerlandès podria tenir les hores comptades, segons informa el diari Ara
Koeman, entrenador del Barça | Europa Press
Koeman, tocat i gairebé enfonsat
Notícia: Koeman, tocat i gairebé enfonsat
Comparteix
La roda de premsa posterior al partit contra el Granada ha estat molt simptomàtica

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa