Món Esport
Umtiti, a prop de marxar del Barça
  • CA

Aquesta vegada podria ser la bona. Segons ha informat Mundo Deportivo, el Barça hauria trobat un equip disposat a incorporar Samuel Umtiti a la seva plantilla la temporada vinent. Es tracta de l’Olympique de Marsella, el club que també fitxarà Konrad de la Fuente, del filial blaugrana, per 3,5 milions d’euros. El central francès, això sí, marxaria cedit amb una opció de compra, però no haver d’assumir la seva fitxa i poder prescindir d’un futbolista incompetent per a la plantilla blaugrana ja és una gran notícia per al Barça.

Umtiti va arribar a Barcelona l’estiu del 2016 i va esclatar de seguida. Durant dues temporades es va convertir en un dels millors centrals del món. El punt àlgid de la seva carrera va arribar dos anys més tard, el 2018, quan va ser una peça clau per a la selecció francesa, que va guanyar el Mundial amb Umtiti a l’eix de la defensa. Tanmateix, just després d’aquella competició, el central es va negar a operar-se d’una lesió al genoll i des d’aleshores ha estat un jugador que ha estat pràcticament retirat. Els problemes físics no han fet més que agreujar-se i ja fa temps que no té lloc al Barça.

Si en les seves dues primeres temporades al Camp Nou va disputar 83 partits, en les tres següents només n’ha jugat 49. Aquest curs Ronald Koeman ha intentat apostar per ell en algunes ocasions i el seu rendiment ha estat tràgic per al Barça, concedint gols al rival de forma clara. Era un dels noms que havien de caure durant el mercat d’estiu i el club blaugrana ja hauria trobat un destí per a Samuel Umtiti.



Més notícies
Junior Firpo, després d'un partit | Europa Press
El Barça, a un pas de tancar la segona venda del mercat d’estiu
Notícia: El Barça, a un pas de tancar la segona venda del mercat d’estiu
Comparteix
Segons informa el diari Sport, Junior Firpo fitxarà pel Leeds United per quinze milions d'euros
Jose Luis Gaya of Valencia CF celebrates during the La Liga mach between Valencia al RC Celta de Vigo at Estadio de Mestalla on 20 February, 2021 in Valencia, Spain
AFP7 / Europa Press (Foto de ARCHIVO)
20/2/2021 ONLY FOR USE IN SPAIN
El Barça ja hauria triat substitut per si marxa Jordi Alba
Notícia: El Barça ja hauria triat substitut per si marxa Jordi Alba
Comparteix
El lateral bluagrana podria abandonar el club i la directiva segueix interessada en Gayà

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa