Món Esport
El Barça, a un pas de tancar la segona venda del mercat d’estiu
  • CA

El lateral esquerre del Barça Junior Firpo és a un pas de deixar de ser blaugrana. El Leeds United, dirigit per l’argentí Marcelo Bielsa, s’ha imposat al Milan pel que fa al fitxatge del futbolista dominicà i, segons informa el diari Sport, el traspàs es farà oficial durant les pròximes hores. El club inglès pagarà fins a quinze milions d’euros pel lateral esquerre que no ha quallat mai a can Barça.

Cal recordar que Junior va arribar al Camp Nou amb la missió de generar una dura competència a Jordi Alba perquè el de l’Hospitalet no es relaxés i se sabés titular tant sí com no. En comptes d’això, ha passat tot el contrari. El rendiment pèssim de Junior ha convertit Alba en un futbolista intocable al lateral esquerre del Barça. El dominicà només ha jugat 41 partits en les dues temporades al club, molts d’ells intranscendents o com a suplent, i ha marcat dos gols i repartit tres assistències.

Malgrat que la venda de Junior per quinze milions és una molt bona notícia pel que fa a l’economia del club, això no canvia que Alba continuï necessitant un suplent o fins i tot algú que li pugui prendre la titularitat. El preferit per fer-ho és José Luis Gayà, lateral esquerre del València i un jugador més que contrastat. La seva arribada sí que posaria en perill la titularitat d’Alba. El fitxatge es podria dur a terme de forma més o menys senzilla, ja que Mateu Alemany, director de futbol del Barça, coneix Gayà de la seva etapa al València. A més, el club xe necessita vendre, a causa de la seva mala situació econòmica, i podria sortir per pocs diners. Si no es pot tancar aquesta arribada, també interessa Alejandro Grimaldo.



Més notícies
Jose Luis Gaya of Valencia CF celebrates during the La Liga mach between Valencia al RC Celta de Vigo at Estadio de Mestalla on 20 February, 2021 in Valencia, Spain
AFP7 / Europa Press (Foto de ARCHIVO)
20/2/2021 ONLY FOR USE IN SPAIN
El Barça ja hauria triat substitut per si marxa Jordi Alba
Notícia: El Barça ja hauria triat substitut per si marxa Jordi Alba
Comparteix
El lateral bluagrana podria abandonar el club i la directiva segueix interessada en Gayà
Todibo abandona el Barça | Europa Press
El Barça ven Todibo al Niça
Notícia: El Barça ven Todibo al Niça
Comparteix
El club francès ha exercit l'opció de compra

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa