El Barça ja hauria triat substitut per si marxa Jordi Alba

El lateral bluagrana podria abandonar el club i la directiva segueix interessada en Gayà

Amb la possible sortida de Jordi Alba a l’Inter, el Barça haurà de buscar una alternativa per reforçar el lateral esquerre. Si el comiat del de L’Hospitalet es concreta, el jugador que més agrada a la directiva és José Luís Gayà, lateral del València. L’interès del club català s’ha intensificat ara que el seu lateral titular podria abandonar les files culers. L’única alternativa que quedaria en plantilla seria Junior Firpo, que no ha convençut i és també un candidat a marxar.

D’aquesta manera, segons Rac1 el Barça ja hauria iniciat contactes amb el València per tal d’estudiar l’operació Gayà. Els traspassos entre els dos clubs són molt freqüents, i Mundo Deportivo informa que el club che podria estudiar un intercanvi amb Braithwaite o Aleñà, jugadors que no tenen massa minuts a Can Barça i que guanyarien molt protagonisme si recalessin a Mestalla.

Braithwaite seria un reforç de garanties per a l’atac valencianista, mentre que Aleñà agrada molt a Bordalás, nou entrenador del club, que ja el va tenir cedit al Getafe. Per tant, el Barça podria buscar reeditar l’intercanvi del 2019 amb Neto i Cillessen per abaratir l’operació. Així, la directiva aconseguiria la incorporació d’un dels millors laterals de la Lliga i, a més, rebaixar la massa salarial si Jordi Alba acaba abandonant l’equip. La situació econòmica del club és molt delicada, i necessita urgentment que els sous dels seus futbolistes no siguin tant elevats.

Marcos Alonso també interessa

De tota manera, Gayà no és l’únic lateral observat pel Barça. Junior Firpo no va oferir el rendiment esperat la temporada anterior, i la directiva li podria buscar una sortida. El club blaugrana també ha pensat recanvis per al dominicà, i una de les opcions que es planteja és Marcos Alonso, actualment al Chelsea. Segons Mundo Deportivo, la directiva hauria preguntat al club londinenc, on no és titular, per la situació del lateral de 30 anys.

Més informació

Nou comentari