Món Esport
La trencadora samarreta prepartit que el Barça vestirà la temporada vinent

Encara amb una apassionant temporada 2021/2022 en joc, ja comencen a presentar-se detalls de la vinent. La 2022/2023 del Futbol Club Barcelona masculí promet molt. Per una banda, per les probables incorporacions en el mercat estiuenc de fitxatges. La junta directiva de Joan Laporta fitxarà a cost gratuït el defensa Andreas Christensen i el migcampista Franck Kessié. A més, confia en dur al Camp Nou jugadors com João Felix, Raphinha, Erling Haaland o Robert Lewandowski i, d’aquesta manera, apuntalar un atac ja molt potent.

D’altra banda, la temporada vinent tindrà més teca. Serà la primera en la qual l’estadi passarà a anomenar-se, oficialment, Spotify Camp Nou. A més, l’equip masculí i el femení duran la marca Spotify a les seves samarretes de partit i d’entrenament. Les equipacions en qüestió s’han filtrat darrerament, si bé encara no s’han presentat de manera oficial. El mateix acaba de passar amb les samarretes de prepartit.

Un disseny trencador per les samarretes prepartit

I és que el portal especialitzat en equipacions esportives Footy Headlines acaba de filtrar l’equipació que vestiran Alèxia Putellas, Pedri González i companyia en els escalfaments previs als partits. Aquelles vestimentes que porten els jugadors titulars en la mitja hora prèvia als enfrontaments que juguen, i els suplents durant la seva totalitat.

I és un disseny molt trencador. Amb colors blaugranes, el disseny recorda als videojocs antics. La samarreta està formada pes les inscripcions de culers, en homenatge a l’afició blaugrana i al barcelonisme en general. Hi acompanyen l’escut del club, i el logo de Nike, de color negre. Encara no ha transcendit si hi haurà també el logo de Spotify.

Samarreta prepartit del Barça per a la temporada 2022/2023, filtrada per Footy Headlines

Fa setmanes, el mateix portal ja va filtrar la que molt probablement serà la primera equipació del Barça també de cara a la temporada 2022/2023. Aquesta recorda a la primera equipació del primer Barça de Ronaldinho i, per tant, el de la temporada 2003/2004, per la franja blau marí en el marge superior de la mateixa.

Primera equipació dels partits del Barça per a la temporada vinent, filtrada per Mundo Deportivo

Footy Headlines també va anticipar la teòrica futura segona equipació barcelonista. Serà de color ocre i, per tant, inèdita. El club ha acostumat a vestir en moltes ocasions de groc, però un groc pur, com el de la segona equipació de la temporada 2019/2020.

Segona equipació dels partits del Barça per a la temporada vinent, filtrada per Mundo Deportivo


Més notícies
Antoine Griezmann, davanter de l'Atlètic | Europa Press
L’estranyíssima samarreta de l’Atlètic de Madrid per a la temporada vinent
Notícia: L’estranyíssima samarreta de l’Atlètic de Madrid per a la temporada vinent
Comparteix
En comptes d'haver-hi franges rectes verticals, les línies de l'equipació matalassera seran corbes
Joan Laporta, president del Futbol Club Barcelona | Europa Press
Tot el que ha de passar perquè es compleixi el somni de Laporta
Notícia: Tot el que ha de passar perquè es compleixi el somni de Laporta
Comparteix
Les circumstàncies que s'han de donar perquè el miracle de la Lliga es compleixi

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa