Sala-i-Martin se’n fot de Víctor Font i Toni Freixa

Els ha atacat en diverses piulades

Xavier Sala-i-Martin és una persona important dins de l’àmbit barcelonista. Va ser membre de la junta directiva de Joan Laporta durant una bona colla d’anys i fins i tot va arribar a ser president de la junta gestora del club durant l’etapa entre la primera i la segona legislatura de l’advocat barceloní.

Sala-i-Martin ja ha mostrat el seu suport de forma pública a Laporta en diverses ocasions, però ara va fins i tot un pas més enllà i ha fet alguns atacs als altres dos candidats, Toni Freixa i Víctor Font, en els quals ha utilitzat el sarcasme per burlar-se d’ells i desprestigiar-los.

Ho ha fet a través de Twitter. En una primera piulada ha insinuat que el debat entre Font i Freixa al Círculo Ecuestre, al qual no va assistir Laporta, era totalment intranscendent.

En una segona piulada, poques hores més tard, ha atacat directament el candidat de Sí al futur, Víctor Font, deixant entreveure que té una obsessió amb Laporta. Ha utilitzat unes imatges d’un programa de televisió en el qual el de Granollers va mencionar el seu rival electoral en moltes ocasions.

Més informació

Nou comentari