Món Esport
Ronaldinho diu a Laporta quin jugador ha de fitxar per triomfar

L’exjugador del Futbol Club Barcelona Ronaldinho ha aconsellat a Joan Laporta el fitxatge de Raphinha, extrem dret del Leeds United, de cara al pròxim mercat de fitxatges. Ho ha fet públicament en un acte a la Casa Seat de Barcelona, on s’ha dirigit al president del Barça, amb qui sempre ha guardat una bona relació, per dir-li el següent: “M’agradaria molt que vingués. Té molta qualitat i crec que encaixaria molt bé al futbol espanyol, així que si hi ha d’anar a algun equip de la Lliga, que vingui al Barça. És un bon amic, el conec des de fa molt temps i té molta qualitat”.

Ronaldinho aconsella a Laporta el fitxatge de Raphinha

Ronaldinho no ha tret aquest nom a la palestra perquè sí. El Barça també està interessat en aquest futbolista i, de fet, segons alguns mitjans de comunicació fins i tot hauria arribat a un acord verbal amb Raphinha per poder-lo fitxar. Ara bé, l’extrem dret brasiler encara té contracte amb el Leeds i li queden uns quants anys per a finalitzar, així que l’entitat blaugrana haurà de negociar també amb l’equip anglès per arribar a un acord econòmic que permeti aquesta incorporació. Cal tenir en compte que, davant la situació econòmica actual del Barça, el club no perdrà el cap per ell i si el Leeds demana molts diners, aquesta operació fracassarà. Raphinha està valorat en quaranta-cinc milions d’euros, així que en cap cas es tractarà d’un traspàs barat.

Totes les alternatives a Raphinha

D’altra banda, el Barça té diverses operacions obertes pel que fa a l’extrem dret. Per una banda, Ousmane Dembélé, que és qui ocupa aquesta posició com a titular actualment, podria acabar renovant, així que això allunyaria Raphinha del Camp Nou. També hi ha el cas d’Adama Traoré, qui juga com a blaugrana com a cedit i podria acabar fitxant a canvi d’uns trenta milions d’euros o un intercanvi amb Francisco Trincao. De fet, el davanter portuguès continua sent jugador del Barça i si no es completa cap transacció amb el Wolverhampton, tornarà l’estiu vinent. Finalment, Ferran Torres també pot ocupar aquesta posició sense cap problema, ja que, de fet, és el seu lloc natural sobre el terreny de joc.



Més notícies
Sergiño Dest, jugador del Barça | Europa Press
Dest podria facilitar el fitxatge de Lewandowski
Notícia: Dest podria facilitar el fitxatge de Lewandowski
Comparteix
Segons el diari Sport, el Barça podria incloure el lateral dret en l'operació per fitxar el davanter polonès
Javi Galán, jugador del Celta | Europa Press
El Barça li troba substitut a Jordi Alba
Notícia: El Barça li troba substitut a Jordi Alba
Comparteix
El club s'hauria interessat en el fitxatge del lateral esquerre Javi Galán, del Celta de Vigo

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa