Món Esport
El Barça li troba substitut a Jordi Alba

El Futbol Club Barcelona estaria interessat en el fitxatge del lateral esquerre extremeny Javi Galán, que actualment milita a les files del Celta de Vigo, segons informa el diari As. Té 27 anys, però no finalitza contracte amb l’entitat gallega fins a 2026, així que el Barça haurà de negociar i pagar diners pel seu traspàs. Tot i això, està valorat en nou milions d’euros pel prestigiós portal Transfermarkt, així que no estaríem parlant d’un traspàs multimilionari. El passat estiu va deixar l’Osca pel Celta a canvi de quatre milions d’euros, així que el fitxatge es podria tancar per uns deu milions, aproximadament.

Javi Galán, possible substitut de Jordi Alba

Malgrat que Jordi Alba està culminant la temporada amb molt bones actuacions, a ningú no se li escapa que ja es tracta d’un jugador veterà, té 33 anys, i que necessita algú que ocupi el seu lloc de cara a un futur. El de l’Hospitalet de Llobregat, a més a més, ha tingut moments de rendiment molt baix en els darrers cursos, així que també li estarà bé tenir algú que li pugui fer competència de forma directa. Durant els últims anys, cap dels jugadors que el Barça ha fitxat pel lateral esquerre ha pogut fer-li ombra a Alba. Són els casos de Lucas Digne o Junior Firpo, per exemple.

Gayà, Tagliafico i Grimaldo, altres noms que estan sobre la taula

Aquest interès per Galán refreda altres negociacions que estan obertes des de fa temps en aquesta posició. Un dels favorits de la secretaria tècnica és José Luis Gayà, lateral esquerre del València. Té molt més nivell que el jugador del Celta, però el club xe està fent grans esforços per retenir-lo, ja que es tracta d’un futbolista de la casa. D’altra banda, també havien sonat altres noms, com el de Nicolás Tagliafico, de l’Ajax d’Àmsterdam, o el d’Alejandro Grimaldo, del Benfica i ex del Barça.



Més notícies
Ousmane Dembélé, durant un entrenament | FC Barcelona
Dembélé torna a tenir un gest amb el Barça que sembla impossible de creure
Notícia: Dembélé torna a tenir un gest amb el Barça que sembla impossible de creure
Comparteix
El davanter francès ha assistit a l'entrenament voluntari a la Ciutat Esportiva Joan Gamper del Barça
Ousmane Dembélé, jugador del Barça, celebra un gol amb el també blaugrana Dani Alves | Europa Press
La foto que demostra que la renovació de Dembélé és a prop
Notícia: La foto que demostra que la renovació de Dembélé és a prop
Comparteix
Enxampen Mateu Alemany a Marràqueix, on és previsiblement per reunir-se amb l'agent del francès

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa