Món Esport
La sort comença a somriure a Ronald Koeman
  • CA

El tècnic neerlandès del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona, Ronald Koeman, es troba en una situació molt difícil a can Barça. Malgrat que en el darrer partit, una bona victòria a casa contra el Llevant, va aconseguir salvar l’ultimàtum al qual s’enfrontava, la seva forma d’entrenar no convenç ni al president Joan Laporta ni a la seva junta directiva. Així doncs, cada compromís del seu conjunt és un nou examen per a ell i ara que ha aconseguit fer un bon partit, haurà de confirmar que no ha estat flor d’un dia.

El pròxim duel dels blaugranes serà una cita importantíssima. Els de Koeman jugaran a Portugal contra el Benfica el segon partit de la fase de grups de la UEFA Champions League. Després de la primera jornada en què van rebre una golejada molt dura per part del Bayern de Munic, els culers estan obligats a guanyar o, com a mínim, a sumar un punt contra un rival molt més assequible que el conjunt bavarès. Caure a la lligueta de la Champions o classificar-se per a l’Europa League seria una notícia pèssima per al club blaugrana.

El Barça ha estat molt limitat per les lesions durant aquest inici de temporada i això és una cosa que ha utilitzat una vegada i una altra Ronald Koeman per justificar el mal joc de l’equip. Ara, però, ha vist com dos dels jugadors titulars que estaven de baixa han començat a entrenar-se amb el grup i podrien arribar al partit contra el Benfica. Són el migcampista canari Pedri González i el lateral català Jordi Alba. Ambdós es van lesionar, justament, en el duel contra el Bayern i des d’aleshores han estat fent el seu procés de recuperació pertinent. Amb el retorn d’Ansu Fati, Koeman suma efectius molt importants per al seu conjunt.



Més notícies
Gerard Piqué, jugador del Barça | Europa Press
VÍDEO | La nova bogeria de Gerard Piqué
Notícia: VÍDEO | La nova bogeria de Gerard Piqué
Comparteix
El central català del Barça inicia un nou projecte amb Ibai Llanos
Els jugadors del Barça celebren el gol d'Ansu Fati | FC Barcelona
Ansu Fati tan sols necessita deu minuts per contagiar el seu somriure
Notícia: Ansu Fati tan sols necessita deu minuts per contagiar el seu somriure
Comparteix
El davanter ha tornat després de deu mesos, ha demostrat la seva qualitat i ha marcat el tercer gol del Barça

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa