Ansu Fati tan sols necessita deu minuts per contagiar el seu somriure

El Barça – Llevant arribava al minut 81 quan Ansu Fati s’ha posat la samarreta amb el dorsal 10 a l’esquena per primera vegada. El deu com Messi o com els mesos que ha estat fora dels terrenys de joc a causa d’una lesió. El Camp Nou tenia moltes ganes de veure’l i ell ho sabia. El jove davanter somreia a la línia de banda abans d’entrar al camp. El seu rostre semblava que ja preveia el que estava a punt de passar.

La graderia blaugrana ha rebut el futbolista format a La Masia dempeus i amb una gran ovació. Els aficionats culers saben que és un dels principals arguments al qual han de recórrer si volen aspirar a algun títol durant aquesta temporada. L’atacant ha trigat molt poc a activar-se. Primer, Ansu Fati ha driblat un defensa rival i ha provat un cacau que ha topat amb un defensor. Seguidament, el Camp Nou ha reclamat penal després que el davanter xoqués amb Pablo Martínez i caigués dins l’àrea.

La festa grossa ha arribat al minut 91. Memphis ha intentat enviar una passada dins l’àrea que ha tallat la defensa del Llevant. Però la rereguarda visitant ha badat i Ansu ho ha aprofitat per recuperar la pilota. El jove futbolista ha avançat fins a la frontal i ha provat un xut ras i potent que ha suposat el 3 a 0. Aitor Fernández no ha pogut fer res per impedir el gol perquè estava preparat per estirar-se cap al pal contrari on ha anat la pilota.

La joia del planter blaugrana ha donat motius a la seva afició per il·lusionar-se després d’uns dies molt durs on el Barça ha acumulat tres partits sense guanyar. Ansu Fati suposa un bri d’esperança per a l’equip de Ronald Koeman, que estava immers en una mala dinàmica i es jugarà el seu futur durant els pròxims dies. Els culers s’enfronten al Benfica dimecres i a l’Atlètic de Madrid dissabte. Tots dos partits són claus perquè el Barça conservi les seves opcions d’aspirar a guanyar la Lliga i la Champions. Però ara l’afició blaugrana té més motius per ser optimista perquè Ansu Fati tan sols ha necessitat deu minuts per demostrar que pot incrementar molt el nivell d’aquest equip.