Món Esport
VÍDEO | La nova bogeria de Gerard Piqué
  • CA

Gerard Piqué, central del Futbol Club Barcelona, ha tornat a participar d’un directe amb el famós creador de continguts a Internet Ibai Llanos. El futbolista hi ha assistit després de la victòria del Barça contra el Llevant a la Lliga Santander, un triomf que ha permès, gairebé per primera vegada a la temporada, que l’equip tornés a casa amb bones sensacions. Els de Ronald Koeman han jugat fidels a l’ADN del club, amb una pressió molt alta i un joc combinatiu d’alt voltatge. Piqué s’ha mostrat contentíssim pel resultat obtingut i, sobretot, per la resposta del Camp Nou: “Els culers són molt exigents i avui ens han fet molt costat. Han estat endollats, molt contents, feliços. Estan en un moment en el qual entenen perfectament quina és la situació del club. Feia temps que no veia la gent així. Els joves tenen molt futur i si se’ls fa jugar, milloraran”.

Més enllà de parlar de futbol, Piqué i Ibai han emès aquesta retransmissió de la seva conversa en directe per explicar un nou projecte que tenen junts. Després d’haver fet negocis pel que fa a la Copa Amèrica, la Ligue 1 i la compra d’un equip d’eSports, ara han anunciat la creació d’un campionat mundial molt peculiar. El futbolista català i l’streamer basc han fundat la Balloon World Cup, una mena de joc que consisteix en no deixar que un globus caigui a terra. L’Ibai va compartir un vídeo d’aquesta activitat a les seves xarxes socials i Piqué s’hi va sumar de seguida. Hi haurà setze seleccions del món i s’estrenarà el 14 d’octubre. En aquesta piulada de l’Ibai es pot veure en què consisteix aquest joc.

Cal destacar també les paraules de Piqué sobre el retorn d’Ansu Fati. El futbolista guineà ha tornat a disputar un partit després de gairebé un any sencer de lesions i ha marcat un gol en els deu minuts que ha disputat. El central català s’ha mostrat molt alegre per aquest fet, però s’ha queixat que no li assenyalessin un penal que el mateix Ansu havia forçat abans de marcar el gol: “M’ha semblat claríssim”.



Més notícies
Gavi, contra el Llevant | Europa Press
El lloc adequat i el moment oportú
Notícia: El lloc adequat i el moment oportú
Comparteix
Gavi i Nico tenen un gran talent, però no sempre es pot triomfar al Barça i ells han tingut un punt de sort
Els jugadors del Barça celebren el gol d'Ansu Fati | FC Barcelona
Ansu Fati tan sols necessita deu minuts per contagiar el seu somriure
Notícia: Ansu Fati tan sols necessita deu minuts per contagiar el seu somriure
Comparteix
El davanter ha tornat després de deu mesos, ha demostrat la seva qualitat i ha marcat el tercer gol del Barça

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa