Món Esport
Koeman: “No podem fallar dos penals en un partit, no és seriós”
  • CA

Un Ronald Koeman visiblement enfadat amb el seu equip ha atès els mitjans de comunicació en roda de premsa després de la victòria del Barça a la pròrroga contra el Cornellà, un equip de Segona Divisió B. Els blaugrana han fallat dos penals i el tècnic neerlandès no ho ha paït gens bé: “No entenc els errors als penals. De debò, no sé què passa. Hauria estat un partit molt diferent si els haguéssim marcat. Els jugadors del Barça no poden fallar dos penals, això no és seriós”.

La manca d’efectivitat és un tema que preocupa a Koeaman des que va arribar a la banqueta del Barça. Avui, aquest ha tornat a estar un dels grans problemes dels blaugrana. “El partit l’hauríem d’haver guanyat abans”, ha sentenciat el tècnic neerlandès, que veu com el seu equip encadena tres pròrrogues consecutives i pateix pel cansament acumulat. Val a dir que un dels principals responsables ha estat el porter del Cornellà, Ramón Juan, i Koeman ha assegurat que “ha estat el millor del partit”.

Respecte a l’entrada de cares noves i poc habituals sobre el terreny de joc, com la d’Ilaix Moriba, titular, o la de Konrad de la Fuente, que ha sacsejat l’equip a la pròrroga, Koeman s’ha mostrat satisfet: “Avui s’ha vist que tenen futur al Barça”. A la vegada, però, ha lamentat que això demostra que els “falten coses”.



Més notícies
Els jugadors del Barça celebren un gol | FC Barcelona
Dembélé evita el desastre del Barça a Cornellà (0-2)
Notícia: Dembélé evita el desastre del Barça a Cornellà (0-2)
Comparteix
Ramón Juan, porter dels del Baix Llobregat, ha estat el protagonista del partit
Junior Firpo, durant un partit amb el Barça | FC Barcelona
Oportunitats perdudes
Notícia: Oportunitats perdudes
Comparteix
Pjanic, Junior, Trincao i Griezmann no es reivindiquen a Cornellà

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa