Món Esport
Koeman: “És positiu que Laporta tingui un passat amb Messi”
  • CA

Ronald Koeman, entrenador del Barça, ha atès els mitjans de comunicació en roda de premsa abans del partit de la tornada dels vuitens de la Champions League contra el PSG. Si bé és cert que ha hagut de respondre moltes preguntes relatives a l’intent de remuntada del seu equip, el primer que ha transcendit és la seva opinió respecte al nou president, Joan Laporta. “És positiu que tingui un passat amb Messi i altres jugadors”, ha considerat. “Ha entrat bé”, ha explicat, “ha dirigit unes paraules al vestidor i hi ha bon rotllo”.

Més enllà del nou president, Koeman també ha parlat del partit contra el PSG. Ha deixat clar que cal “un partit rodó” per aconseguir la remuntada, però també ha assegurat que “no hi ha res impossible”. “Necessitem efectivitat i tot dependrà de com comencem el partit”, ha afirmat el tècnic neerlandès del Barça”.

Un dels temes que sí que ha lamentat Koeman és que el partit no es jugui al Camp Nou: “És més difícil remuntar fora de casa que al teu propi estadi”. En aquest sentit, veu molt més complicat aixecar l’eliminatòria contra el PSG que contra el Sevilla ara fa tot just una setmana. A més, ha lamentat la “mala sort amb els centrals”, respecte a les lesions de Piqué i Araujo.



Més notícies
Messi i Araujo, durant un entrenament | FC Barcelona
El Barça buscarà la remuntada amb un equip ple de baixes
Notícia: El Barça buscarà la remuntada amb un equip ple de baixes
Comparteix
Piqué, Araujo, Ansu Fati, Coutinho i Sergi Roberto no podran viatjar a París
Guardiola i Agüero, en un partit de la Premier | Europa Press
Els tres fitxatges de Laporta per al mercat d’estiu
Notícia: Els tres fitxatges de Laporta per al mercat d’estiu
Comparteix
Per no complicar l'economia del club, són tres futbolistes que arribarien de forma gratuïta

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa