Koeman: “És positiu que Laporta tingui un passat amb Messi”

La roda de premsa de l'entrenador del Barça abans del partit contra el PSG

Ronald Koeman, entrenador del Barça, ha atès els mitjans de comunicació en roda de premsa abans del partit de la tornada dels vuitens de la Champions League contra el PSG. Si bé és cert que ha hagut de respondre moltes preguntes relatives a l’intent de remuntada del seu equip, el primer que ha transcendit és la seva opinió respecte al nou president, Joan Laporta. “És positiu que tingui un passat amb Messi i altres jugadors”, ha considerat. “Ha entrat bé”, ha explicat, “ha dirigit unes paraules al vestidor i hi ha bon rotllo”.

Més enllà del nou president, Koeman també ha parlat del partit contra el PSG. Ha deixat clar que cal “un partit rodó” per aconseguir la remuntada, però també ha assegurat que “no hi ha res impossible”. “Necessitem efectivitat i tot dependrà de com comencem el partit”, ha afirmat el tècnic neerlandès del Barça”.

Un dels temes que sí que ha lamentat Koeman és que el partit no es jugui al Camp Nou: “És més difícil remuntar fora de casa que al teu propi estadi”. En aquest sentit, veu molt més complicat aixecar l’eliminatòria contra el PSG que contra el Sevilla ara fa tot just una setmana. A més, ha lamentat la “mala sort amb els centrals”, respecte a les lesions de Piqué i Araujo.

Més informació

Nou comentari